Sensibio H2O wipes

Dermatološke micelarne maramice za čišćenje i uklanjanje šminke za osjetljivu kožu

Dnevni čistači bez ispiranja

Osjetljiva koža Normalna do kombinirana koža

Micellar technology

Za koga?

Odrasli, Teenageri

Koji su sastojci?

Pogledajte sastav

Natopljena aktivnom micelarnom otopinom

Nježno uklanja nečistoće s lica i područja oko očiju

  • Nježno čisti
  • Uklanja šminku s lica i očiju
  • Umiruje
  • Pruža osjećaj trenutačnog osvježenja

Biorazgradive maramice - Bez ispiranja - Bez sapuna - Bez mirisa

Pogledajte izvore

Svi proizvodi BIODERMA formulirani su prema principu ekobiologije koja je u središtu NAOS pristupa, za poštovanje ekosustava kože i dugoročno očuvanje njenog zdravlja.

Dermatološke maramice Sensibio H2O obogaćene su aktivnom micelarnom otopinom koja je savršeno kompatibilna s kožom: njezini esteri masnih kiselina, sastavni elementi micela, slični fosfolipidima staničnih membrana kože, na prirodan način pomažu ponovno uspostaviti hidrolipidni sloj kože. Na taj način dermatološke maramice Sensibio H2O osiguravaju savršeno čišćenje i/ili uklanjanje šminke za osjetljivu kožu i oči kao i iznimnu podnošljivost i ugodu.

Obogaćene umirujućim sastojkom, alantoinom, dermatološke maramice Sensibio H2O sprječavaju osjećaj nadraženosti kože koji se često javlja uslijed čišćenja.

Lice
Oči i kapci
Bioderma proizvod korak po korak
Bioderma proizvod korak po korak

Nekoliko puta dnevno

  • Korak 1 Otvorite vrećicu, uzmite maramicu i nježno očistite i/ili uklonite šminku s lica, očiju i vrata.
  • Korak 2 Ponavljate postupak dok maramica ne bude čista.
  • Korak 3 Nježno tapkajte lice čistim pamučnim ručnikom.
  • Korak 4 Nakon upotrebe zatvorite vrećicu.

Nanesite na zdravu kožu.

Eko-dizajn naših proizvoda: Svakodnevno radimo na poboljšanju naših proizvoda kako bismo umanjili njihov utjecaj na okoliš. Većina naših proizvoda izrađeni su od 100% plastike koja se može reciklirati. Sve naše kutijice mogu se 100% reciklirati i izrađene su od papira iz održivo upravljanih šuma. Upute za odvajanje ambalaže: Pogledajte lokalne upute za odvajanje otpada kako biste pravilno reciklirali svoj proizvod.

Osjetljiva koža i koža niske podnošljivosti ne mogu ispuniti svoju zaštitnu ulogu protiv iritansa. Šminka, uklanjanje šminke, onečišćenje, vanjski stres: koža je oslabljena i stalno zategnuta. Osjetljiva koža manifestira se osjećajem žarenja, neugode i raširenim ili lokaliziranim crvenilom. Budući da lako gubi vlažnost, odnosno isušuje se, ostaje krhka i za posljedicu ima neugodan osjećaj zatezanja. Preosjetljivost kože može biti privremena ili trajna.

Ispitano pod dermatološkom kontrolom

Čisti

Koža je očišćena: 85 %

Postupak čišćenja je nježan: 95 %*


Umiruje

Veći osjećaj ugode kože: 100%.*

Pogledajte izvore

Odlična podnošljivost očiju i kože kod 85 % ispitanika*

Pogledajte izvore
Dokaz o učinkovitosti Bioderma proizvoda

Ovaj proizvod formuliran je prema ekobiološkom pristupu laboratorija NAOS kako bi se brinuo o Vama. U središtu ovog proizvoda:

NAOS Istraživanja izumili su micelarnu vodu za čišćenje bez ispiranja i uklanjanje šminke. Micele, čiji je sastav inspiriran lipidima u koži, su nevidljive mikro-kapljice za čišćenje. Imaju sposobnost uhvatiti nečistoće, istovremeno čuvajući prirodni zaštitni sloj kože.

Vanjski stres može kožu učiniti reaktivnom i osjetljivom. Ovaj patentirani kompleksni spoj povećava prag tolerancije kože, bez obzira na tip kože, kako bi se povećala njezina otpornost.

Pogledajte popis sastojaka