Sensibio H2O AR

Dermatološka micelarna voda protiv crvenila čisti, uklanja šminku i umiruje.

Dnevni čistači bez ispiranja

Osjetljiva koža sklona crvenilu

Rosactiv™ patent

Za koga?

Odrasli, Teenageri

Koji su sastojci?

Pogledajte sastav
Propisano od dermatologa

Učinkovitost dokazana kliničkim ispitivanjima

Kod 90 % ispitanika nema osjećaja zatezanja.*

 • Nježno čisti i uklanja šminku s lica i očiju
 • Smanjuje i sprječava crvenilo
 • Umiruje i odčepljuje pore
 • Vrlo dobra podnošljivost - Bez ispiranja - Bez mirisa
  Pogledajte izvore

  Svi proizvodi BIODERMA formulirani su prema principu ekobiologije koja je u središtu NAOS pristupa, za poštovanje ekosustava kože i dugoročno očuvanje njenog zdravlja.

  Sensibio H2O AR prva je micelarna voda za uklanjanje šminke koja, oponašajući prirodni sastav kože, savršeno uklanja šminku i brine i za najosjetljiviju kožu. Također sprječava crvenilo biološkom regulacijom faktora odgovornog za širenje krvnih žila.
  Micelarna voda Sensibio H2O prva je i jedina micelarna voda potpuno kompatibilna s kožom: Njezini esteri masnih kiselina, sastavni elementi micela, slični fosfolipidima staničnih membrana kože, na prirodan način pomažu u ponovnoj uspostavi hidrolipidnog sloja kože.
  Njezin ekskluzivni, inovativni patent Rosactiv™ izravno djeluje na VEGF, jedan od glavnih faktora odgovornih za širenje i slabljenje kapilara kože kao izvora crvenila.
  Ekstrakt krastavca (cucumis sativus) trenutačno umiruje kožu.

  Lice
  Oči i kapci

  Ujutro i/ili navečer

  • Korak 1 Natopite pamučnu vatu micelarnom vodom Sensibio H2O AR.
  • Korak 2 Nježno očistite i/ili uklonite šminku s lica i očiju.
  • Korak 3 Ponavljate postupak dok vata ne bude čista.
  • Korak 4 Nije potrebno ispirati.

  Ovaj proizvod nije lijek.

  Eko-dizajn naših proizvoda: Svakodnevno radimo na poboljšanju naših proizvoda kako bismo umanjili njihov utjecaj na okoliš. Većina naših proizvoda izrađeni su od 100% plastike koja se može reciklirati. Sve naše kutijice mogu se 100% reciklirati i izrađene su od papira iz održivo upravljanih šuma. Upute za odvajanje ambalaže: Pogledajte lokalne upute za odvajanje otpada kako biste pravilno reciklirali svoj proizvod.

  Reaktivna koža sklona je nagloj pojavi crvenila. Crvenilo se može pojavljivati samo povremeno no nekad je trajno (to se naziva eritroza). U nekim su slučajevima vidljive i krvne žilice na koži lica (to se naziva kuperoza).

  Rezultati dokazani kliničkim studijama

  Uklanja šminku
  Šminka je uklonjena u potpunosti kod 80 % ispitanika (1)

  Umiruje i odčepljuje pore
  Koža je umirena kod 75 % ispitanika (2)
  90 % ispitanika nema osjećaj zatezanja (1)

  Pogledajte izvore

  Ovaj proizvod formuliran je prema ekobiološkom pristupu laboratorija NAOS kako bi se brinuo o Vama. U središtu ovog proizvoda:

  Crvenilo nastaje primarno zbog širenja i slabljenja mikrožila kože. Ovaj patentirani kompleksni spoj djeluje na čimbenik koji doprinosi promjenama u tim mikrožilama.

  NAOS Istraživanja izumili su micelarnu vodu za čišćenje bez ispiranja i uklanjanje šminke. Micele, čiji je sastav inspiriran lipidima u koži, su nevidljive mikro-kapljice za čišćenje. Imaju sposobnost uhvatiti nečistoće, istovremeno čuvajući prirodni zaštitni sloj kože.

  Vanjski stres može kožu učiniti reaktivnom i osjetljivom. Ovaj patentirani kompleksni spoj povećava prag tolerancije kože, bez obzira na tip kože, kako bi se povećala njezina otpornost.

  Pogledajte popis sastojaka

  Tip kože
  Godine

  5/5

  2 Recenzije
  0 Recenzije
  0 Recenzije
  0 Recenzije
  0 Recenzije
  Poništi filtar
  5/ 5
  Spas za osjetljivu kožu
  Moje omiljeno sredstvo za osjetljivu kožu. Korisim ga kako za uklanjane šminke, tako i za čišćenje lica od prašine i prljavština izvana.
  Helpful ?
  0
  5/ 5
  Ovaj proizvod je odličan
  Moja koža voli ovaj proizvod
  Helpful ?
  0