Error message

Could not retrieve the oEmbed resource.

BIODERMA je NAOS-ov dermatološki brand u službi zdravlja

Bioderma - focus on the skin

“Umjesto pretjeranog tretiranja kože, ona mora naučiti pravilno funkcionirati.”

 

Vođen tom predanom filozofijom, francuski farmaceut i biolog Jean-Noël Thorel stvorio je NAOS: set brandova koji nadahnjuju kožu te se međusobno nadopunjuju. Saznajte više o NAOS-u.

NAOS je tvrtka s misijom koja je nadahnuta utopijom humanizma. 

NAOS doživljava kožu kao neprestani evolucijski ekosustav koja se u suradnji s okolišem neprestano mijenja. Ekobiologija je nastala iz ove dinamične vizije : radikalno različita od tradicionalne kozmetike. Ovaj znanstveni pristup temelji se na poštivanju kože i poznavanju njene biologije. 

Kombinacija riječi “ekosustav” i “biologija”, pozitivan pristup koji poštuje Vašu kožu, temelji se na ideji kako su ekosustavi naše kože (biologija, fiziologija), pojedinaca (životni stil) i našeg planeta neraskidivo povezani te međusobno komuniciraju. Na temelju tih načela, pomažemo koži da se prilagodi svom okruženju te da iz vlastitih izvora djeluje na uzroke svoje neravnoteže, kako bi povratila svoje prirodne funkcije. 

Utemeljeni na ovom ekobiološkom pristupu, BIODERMA, Institut Esthederm i Etat Pur su 3 branda nadahnute filozofijom NAOS-a, te svi dijele iste znanstvene i ljudske potrebe. 

ecobiology approach
BIODERMA

BIODERMA : ekobiologija u službi dermatologije.

Za očuvanje zdrave kože. Trajno.

www.bioderma.com

Esthederm

Institut Esthederm : ekobiologija u službi estetike.

Za podršku ljepoti kroz vrijeme.

www.esthederm.com

Etat Pur

Etat Pur : ekobiologija u službi personalizirane njege kože.

Pruža koži samo ono što joj je potrebno. Ništa više, ništa manje.

www.etatpur.com

BIODERMA je dio jedinstvene NAOS-ove ambicije kojom se obvezao učiniti dermatologiju dostupnom svima, s brigom i pažnjom, vodeći računa o svim osjetljivostima kože.

Care first. NAOS

U BIODERMI strastveno brinemo, podržavamo i poboljšavamo kvalitetu života svakog pojedinca. Neprestano tražimo inovacije kako bismo ponudili učinkovita dermatološka rješenja koja uistinu aktiviraju obrambeni mehanizam kože te koja su jednostavna za svakodnevnu upotrebu. 

Naš pristup najjednostavnije se može opisati u tri riječi “Njega prije svega”. Započinjemo brigu o koži i njezi kože, nadajući se kako ćemo učiniti više, na naš skroman način. 

Svakog dana, koža se mora prilagoditi svom okolišu, što utječe na ravnotežu i zdravlje. Zagađenje, vremenski uvjeti, UV zrake, bolesti, lijekovi za liječenje, starenje… Svi ti čimbenici oslabljuju ravnotežu kože, usporavajući njezin obrambeni mehanizam.

Bioderma - woman

Koža postaje osjetljivija i reaktivna. Mogu se pojaviti prištići, crvenilo i iritacije. Koža svake osobe reagira na svoj način, ovisno o njenoj DNK.  

Pored ovih čimbenika, uzima se u obzir i cjelokupno okruženje pojednica. Kao brand koji je zasnivan na ekobiologiji, BIODERMA koristi svu svoju stručnost u biologiji kože i inteligenciji ekosustava kako bi razumjela sve tipove osjetljivosti kože i njene kontinuirane interakcije te pružila odgovor svakoj disfunkciji kože. 

U BIODERMA, biologija je u službi dermatologije, u službi zdravlja. 

Bez protivljenja prirodnoj kemiji, naša se formulacija temelji na pozitivnom pristupu: preciznom i rigoroznom odabiru sastojaka prilagođenih cilju i upotrebi te u pravoj dozi za zdravlje kože. 

Da bismo osigurali trajnu učinkovitost koja poštuje i najosjetljiviju kožu, vjerujemo da se mora uzeti u obzir cijeli ekosustav kože.  

Što nas vodi: 

Dati koži sredstva kako bi postala trajno jača te kako bi se bolje prilagodila svom okruženju. Kako bismo to učinili, odabiremo čiste, visokokvalitetne molekule s ciljanim biološkim mehanizmom djelovanja. 

Bioderma - Profound respect for the skin

Jer naša je koža sposobna bolje apsorbirati komponente koje zrcale njezin vlastiti sastav, preferiramo biometričke sastojke koji su prirodno prisutni u koži ili sastojke koji oponašaju njezine prirodne funkcije. Za problematičnu kožu biraju se specifični aktivni sastojci zbog svoje prepoznate dermatološke učinkovitosti. 

company- biology formulation

Uzimanjem u obzir unutarnjih i vanjskih čimbenika. Posebnu pažnju posvećujemo biološkim mehanizmima kao cjelini radi pružanja globalnog, točnog i primjerenog odgovora. 

Bioderma - Woman skin face

Kako bi se pomoglo koži da se sama prilagodi i vrati stanje ravnoteže. Sve naše odluke donosimo uz savršenu ravnotežu između 4 faktora: aktivnih sastojaka, doziranja koja su nužno potrebna, osjetilnog iskustva i lagane svakodnevne uporabe. 

Bioderma - biology
Bioderma - Atoderm Intensive Baume
Naši proizvodi utjelovljuju naš ekološki pristup 

- Ponovno aktiviraju prirodne mehanizme kože 

- Pomažu koži prilagoditi se svom okolišu 

- Poštuju prirodnu bilogiju kože 

- Čuvaju toleranciju kože 

To znači da naši proizvodi kombiniraju vidljivu i trajnu učinkovitost uz poštovanje svih osjetljivosti. 

 • Watch the video
  Dr Sandra Skotnicki interview
  Dr Sandra Skotnicki, Docent na Sveučilištu u Torontu - Zavod za medicinu, Odjel za dermatologiju.

  Ekobiologija je u osnovi interakcija ljudi s okolišem, očuvanje kože onakvom kakva treba biti.

  Dr Sandra Skotnicki, Docent na Sveučilištu u Torontu - Zavod za medicinu, Odjel za dermatologiju.

NAOS je uvijek transparentan o formulama koje koristi te je sigurnost kože naš glavni prioritet.

  Ask.NAOS.com je internetska platforma koja sadrži sve sastojke, patente i tehnologije koje se koriste u proizvodima branda NAOS. 

  Za svaki sastojak, pronaći ćete informacije o: 

   

  • njegovoj prirodi: kao što je (vitamin, biljni ekstrakt, ulje, maslac, itd.) 
  • podrijetlu: kako se dobiva (biljni ekstrakt, mineral, sintetskog ili biotehnološkog podrijetla, itd.)  
  • njegovoj ulozi: kako doprinosi (hidratizira, umiruje, čisti, gelira, itd.) 

   

   

  Ova usluga dostupna je na Ask.NAOS.com ili skeniranjem QR koda na našim proizvodima. 

  • ask naos

   Samostalno i jednostavno to možete učiniti na Ask.NAOS.com 

   • 450 formula 
   • 650 sastojaka 
   • 40 patenata 

  Kao i svi proizvodi koje je NAOS dizajnirao, BIODERMINI dermatološki proizvodi formulirani su i proizvedeni u Francuskoj.  Objedinjavanjem svih svojih industrijskih i istraživačko-razvojnih aktivnosti na jednom mjestu u Aix-en-Provenceu, NAOS kontrolira cijeli lanac vrijednosti svojih proizvoda. NAOS postavlja sebi najzahtjevnije kriterije u visokim standardima farmaceutske industrije, što rezultira jedinstvenom ekobiološkom stručnošću i kvalitetom.

  french quality design