"Način na koji radimo važniji je od stvari koje radimo."

Bioderma - care for family skin

BIODERMA, brand tvrtke NAOS, inspirirana je životom, a vođena srcem. 

Pridružiti se brand-u BIODERMA znači pridružiti se tvrtki NAOS i postati dio jedinstvene ljudske avanture koja djeluje poput ekosustava.

Svi naši zaposlenici imaju nešto zajedničko: spremni su svakodnevno oživljavati naš brand, uključiti se u njegovu priču te biti dio naše izazovne i uzbudljive priče.  

Vjerujemo u našu sposobnost otkrivanja potencijala koji postoji u svima nama. 

Gdje god se nalazili, uvijek smo u potrazi za novim talentima. 

Prisutan u 100 zemalja i odlučno neovisan, NAOS je vodeća međunarodna tvrtka u njezi kože sa svoja 3 brand-a: BIODERMA, Institut Esthederm i Etat Pur. 

Kao tvrtka s ciljem, svrha nam je izgraditi održivu budućnost kao i želja za očuvanjem ljudskog bića i njegove okoline. 

 

Ljudska avantura širom svijeta vodi naš svakodnevni život, naše postupke, naše ideje kako bismo što bolje služili zdravlju kože. 

Bioderma - company-map

BIODERMA timovi dijele ljudske vrijednosti i etičnost koja je snaga strastvene i predane tvrtke posvećenoj dermatologiji.

Bioderma - NAOS values

Način na koji radimo važniji je od stvari koje radimo. 

Vjerujemo u slobodu stvaranja, inovacija, poduzimanje akcija uz poštivanje mehanizma života i ljubavi onih s kojima i za koga svakodnevno radimo. 

Iz dana u dan napredujemo, strastveni u našoj misiji, s povjerenjem i ljubaznošću. 

NAOS vrijednosti odražavaju naš identitet 

NAOS unosi život u njih, a oni nas ujedinjuju i vode u našem poslu, našim odnosima i odlukama 

Naše se iskustvo obogaćuje svakodnevnim sastancima i razmjenama sa stručnjacima koji se bave očuvanjem ili obnavljanjem zdravlja kože: biolozima, dermatolozima, zdravstvenim djelatnicima i farmaceutima, koji vas prate svakodnevno. 

Također svakodnevno rastemo slušajući vas. Razumijevanje vaše osjetljivosti i ekosustava u kojem vaša koža djeluje, prioritet je za bolje prilagođavanje vašim potrebama. 

Analiziramo sve biološke procese kako bismo razumjeli interakcije i uzroke neravnoteže kože te razvili učinkovite proizvode koji poštuju svaku osjetljivost. 

Pridružite se našoj avanturi, povežimo se djelujući zajedno za zdraviji svijet.