Biologija u službi dermatologije, u službi zdravlja

Bioderma - expert focusing on skin

Naše stručnosti: biologija kože 

 

BIODERMA je brand tvrtke NAOS koja se strastveno bavi biologijom kože već 40 godina. Naše inovacije i sudjelovanje u dermatološkim otkrićima za poboljšanje zdravlja kože učinili su nas vodećim stručnjacima u dermatološkoj njezi.

Kako bi zdrava koža trebala biti dostupna svima, razvijamo proizvode za svakog pojednica, za sve dobne skupine i tipove kože, temeljeći se na našoj stručnosti u biologiji kože i našoj specijalizaciji u dermatologiji.  

Radeći zajedno sa zdravstvenim radnicima širom svijeta, naši proizvodi dizajnirani su za očuvanje zdravlja kože i pružanje određenih odgovora prilagođenih svakoj disfunkciji. Reaktivna koža, suha do atopijska koža, koža sklona aknama... Pomažemo ojačati sve tipove kože, bez obzira na njihovu osjetljivost ili okoliš. 

Dizajnirani da budu praktični i jednostavni za upotrebu, naši proizvodi se brinu za vašu kožu i podržavaju je svakodnevno, za vidljivu i trajnu učinkovitost bez narušavanja poštovanja vaše kože. 

BIODERMA se oslanja na NAOS-ovu istaživačku i inovacijsku mrežu. 

Svakog dana, više od 80 međunarodnih partnera s elitnih sveučilišta, prestižnih istraživačkih centara i inovativnih start-up tvrtki surađuje s našim timovima u Aix-en-Provence. 

Naše znanje i stručnost u kožnoj biologiji neprestano raste zahvaljujući redovitom kontaktu s najnovijim znanstvenim dostignućima u zdravlju kože, našem razumijevanju zdravih funkcija kože, osjetljivosti, disfunkcijama kože, regeneraciji i svakodnevnoj zaštiti. 

Radimo sa zdravstvenim radnicima iz cijelog svijeta koji dijele našu viziju ekobiologije. Dermatolozi, pedijatri, onkolozi, bolničko osoblje i farmaceuti uključeni su i s entuzijazmom sudjeluju u našim istraživačkim programima. 

Zajedno, vođeni istim pristupom, pokušavamo bolje razumjeti porijeklo kožne neravnoteže kako bismo otvorili put novim dermatološkim inovacijama i istražili revolucionarna rješenja. 

Stalan napredak postignut u ovom temeljnom istraživanju omogućava nam da bolje služimo koži i zdravlju svakog pojedinca, korak po korak. 

Bioderma - experts community

Bioderma - women in laboratory

Kada razvijamo inovacije svojih proizvoda, surađujemo s liječnicima, dermatolozima i stručnjacima za kožu.

Pristupačnost, pažljivost i dobronamjernost vrijednosti su koje usmjeravaju naše odnose prema razvoju naših formula i formulacija. 

Od ideje do proizvodnje naših proizvoda, preko ocjene njihove učinkovitosti i tolerancije na kožu, Bioderma okuplja neovisne stručnjake i potrošače da daju svoje mišljenje zadovoljavaju li naši proizvodi sve njihove potrebe. Kako kroz okrugle stolove tako i kroz pojedinačne intervjue, važno nam osigurati odobrenje svih sudionika u procesu stvaranja proizvoda. 

Budući da je svaka koža jedinstvena, BIODERMA se brine za nju s prilagođenim odgovorom temeljenim na ekobiološkim načelima. 

U BIODERMA vjerujemo da je savršeno očišćena koža preduvjet zdrave kože. Pravilno čišćenje je prvi korak u njezi kože i optimizira učinkovitost svih kozmetičkih proizvoda. Za nas je čišćenje kože način da se brinemo o njoj. 

Tako smo razvili neusporedivu stručnost u dermatološkoj higijeni, koja je dovela do inovacija poput Nodé šampona 1977. godine - prvog vrlo nježnog šampona formuliranog sa osnovom za čišćenje  bez deterdženata (NOn DEtergent). Ne zaboravljajući i kultni Sensibio H2O, uistinu inovativan postupak čišćenja koji je udovoljio potrebama dermatologa. Sredstvo za čišćenje koje nije bilo grubo i agresivno na koži njihovih pacijenata. Pionir, BIODERMA izumio je, stoga, prvu micelarnu vodu na tržištu, proizvod za čišćenje bez ispiranja za dubinsko čišćenje najosjetljivije kože. 

Bioderma - woman cleansing her face

Uz osnovne svakodnevne proizvode za temeljito čišćenje kože i pružanje potrebne hidratacije.

Naši proizvodi za njegu uključuju prirodni patentirani kompleks, DAF (Dermatological Advanced Formulation) koji pomaže koži da postane manje reaktivna. 

Bioderma - preserve healthy skin

Pri razvoju svojih proizvoda za njegu, koristimo međunarodne patente za pružanje ciljanih odgovora svakog kožnog problema. Na temelju principa ekobiologije koji nas pokreće, naši patenti djeluju na uzroke tih disfunkcija, nadilazeći simptome kako bi pomogli koži ponovno aktivirati svoje prirodne biološke funkcije. 

Bioderma - adolescent with acne-prone

Uz neke dugotrajne bolesti (dijabetes, rak, zatajenje bubrega itd.), korišteni lijekovi mogu oslabiti kožu i uzrokovati štetne kožne nuspojave. Kao stručnjaci za biologiju i dermatologiju, razvijamo proizvode koji su posebno formulirani za suzbijanje ovih učinaka. 

Bioderma - dermatological accompaniment

Više od 40 godina razvijamo konkretna, učinkovita rješenja koja su dostupna svima, koja pojednostavljuju svakodnevni život i pomažu u boljoj skrbi o zdravlju kože. 

Neke od naših inovacija 

2005

Bioderma_hydrabio

Hydrabio

Hydrabio Sérum

Hydrabio Sérum djeluje na uzroke i posljedice dehidracije. Svakodnevno osigurava koži potrebnu vodu kako bi omogućila trenutnu hidrataciju i ponovno pokrenula prirodne hidratantne mehanizme za postizanje trajnih rezultata. Kombinacijom AquageniumTM patenta i moćnih aktivnih sastojaka (hijaluronska kiselina, ksilitol i glicerin) za poticanje 3 mehanizma vlaženja. Opskrbljuje kožu vodom, zadržava je duboko u sebi i olakšava njeno kretanje stimulirajući stvaranje malih vodenih kanala u koži poznatih kao akvaporini. Hydrabio Sérum svojom laganom, topljivom teksturom rehidrira, skuplja i osvjetljava kožu. 

2010

Bioderma_matricium

Matricium

MATRICIUM (TM)

MatriciumTM je medicinski proizvod koji se sastoji samo od biomimetičkih sastojaka, tj. onih sastojaka koji su prirodno prisutni u koži. Njegova patentirana tehnologija rezultat je 14-godišnjeg istraživanja biologije, a prvo je ekobiološko okruženje za regeneraciju stanica i tkiva, dizajnirano tako da koži pruži sve potrebne hranjive tvari. 

2019

Bioderma_pigmentbio

Pigmentbio

Pigmentbio C-Concentrate

Inspiriran preporučenim tretmanima dermatologa pri tretiranju hiperpigmentacije, Pigmentbio C-Concentrate djeluje kao program liječenja za pomoć u smanjenju mrlja i vraćanju izvornog sjaja kože bez oštećenja. Pravi ekobiološki proizvod za njegu zahvaljujući svom pristupu i ambalaži pruža čisti, vrlo stabilan vitamin C koji se održava kožu svježom. Pigmentbio C-Concentrate poštuje kožu i omogućava joj da obnovi svoju prirodnu, uravnoteženu proizvodnju melanina. 

2020

Bioderma_medisecure

Medi-Secure

Medi-Secure pristup

Medi-Secure pristup uzima u obzir neravnoteže specifične za kožu koja je oslabljena određenim bolestima i tretmanima. Temeljena na principima ekobiologije, strukturirana je na tri stupa : pažljivo odabranim sastojcima, praktičnoj i higijenskoj ambalaži Tubairless TM te kliničkim studijama provedenim pod medicinskim i onkološkim nadzorom. Dva su dermo-kozmetička proizvoda stvorena ovim pristupom : Atoderm Xereane, umirujući, hranjivi balzam razvijen za kožu koja je isušena određenim tretmanima raka, dijabetesa ili dijalize, i Cicabio Restor, zaštitna umirujuća njega kože oslabljenog određenim tretmanima , posebno liječenje raka.