Poboljšajte pretraživanje

2 Proizvodi

Vrsta proizvoda
Upotreba
Briga kože i linije
Vrsta proizvoda
Tip kože
Main target
New Tag

2 Proizvodi

Serum

Dehidrirana osjetljiva koža

Aquagenium™ patent

Hydrabio Sérum

(3 reviews)

Serum koji pruža trenutačnu i dugotrajnu hidrataciju.

Za koga?

Odrasli, Teenageri

Serum

Koža sklona hiperpigmentaciji Tamne mrlje i pigmentne nepravilnosti Sunčeve mrlje, tamne mrlje, fotostarenje

LumiReveal™ technology

Pigmentbio C-Concentrate

(3 reviews)

Visoko djelotvoran vitamin C za intenzivno uklanjanje tamnih mrlja

Za koga?

Odrasli

Koncentrirani u aktivnim sastojcima, laki za nanošenje, BIODERMA serumi ciljano djeluju na kožne probleme i povećavaju učinkovitost vaše kreme. U svakom pogledu zaslužuju mjesto u vašoj rutini!

Što se tiče učinka, serumi za lice daju neusporedive rezultate. Posebno formulirani za pružanje ciljane njege, ilustriraju najviši stupanj stručnosti dermokozmetičkog laboratorija. Njihova formula ima idealnu koncentraciju aktivnih sastojaka koji su reference za željeni rezultat, kao dio asortimana posvećenog tipu kože ili specifičnom problemu kože. Neophodni za vašu normalnu rutinu, serumi za lice pripremaju kožu za kreme koje slijede, povećavajući njihovu učinkovitost. Tekuća i lagana tekstura BIODERMA seruma čini ih lakim i brzim za nanošenje. Danas je nezamislivo ne koristiti ga!

BIODERMA serumi razvijeni su prema personaliziranom pristupu njezi kože, tako da za svaki tip kože postoji idealno rješenje. Njihove formule osmišljene su ne samo s obzirom na vašu kožu – na primjer masnu ili osjetljivu – već i s obzirom na različite probleme koje vaša koža može imati tijekom vremena. Dehidracija, osjetljivost, sklonost aknama, tamne mrlje, rani znakovi starenja… U BIODERMI uvijek postoji serum za dnevne potrebe.

Potpuno znanstveno znanje laboratorija BIODERMA nalazi se u formuli naših seruma. Naš je pristup uvijek bio pronaći pravu ravnotežu između učinkovitosti za vašu kožu i najvećeg poštovanja prema njoj. Biomimetički sastojci, oni koji su već prisutni u koži, koriste se prioritetno kako bi se osigurala optimalna tolerancija. Aktivni sastojci metodički odabrani zbog svoje čistoće uvijek se koriste u pravoj dozi kako bi vam postigli najbolje rezultate. Svježi i aktivni vitamin C za Pigmentbio C-koncentrat, naš serum protiv tamnih mrlja, ili hijaluronsku kiselinu za dehidriranu kožu u serumu Hydrabio Hyalu+… Svi naši serumi sadrže najučinkovitiju koncentraciju aktivnih sastojaka za neusporedive rezultate.

Naosov dermatološki brend, laboratorij BIODERMA posvećen je zdravlju kože i slijedi jedinstveni pristup, ekobiologiju. Ova metoda kožu smatra živim svijetom koji je u stalnoj interakciji s okolinom. To je dinamičan ekosustav koji prirodno posjeduje sve resurse koji su mu potrebni da ostane u dobrom zdravlju. Međutim, način života, stresori iz okoliša i specifične okolnosti ponekad mogu stvoriti neravnotežu u ekosustavu. Naši inovativni serumi formulirani su upravo za rješavanje uzroka disfunkcija kože i njihovih posljedica. Hydrabio Hyalu+ serum, na primjer, obogaćen je hijaluronskom kiselinom za vraćanje pune kože. Serum potiče vlastitu prirodnu proizvodnju hijaluronske kiseline u koži, kako bi trajno rehidrirao kožu i spriječio rane znakove starenja koji su posljedica dehidracije. Što se tiče Sensibio Defensive seruma, on ima umirujuće i hidratantno djelovanje, rješavajući uzroke upale za osjetljivu kožu koja reagira na stresore iz okoliša. Za masnu kožu sklonu aknama, Sébium serum kombinira zaglađujuća svojstva salicilne kiseline, za učinak nježnog pilinga, s patentiranom Fluidactiv tehnologijom koja djeluje na uzroke poremećaja funkcije kože koji dovode do akni kod odraslih te trajno smanjuje pojavu mrlja. . Hijaluronska kiselina daje hidrataciju koja umiruje kožu.

Kako bi vaš serum postigao potpunu učinkovitost, evo nekoliko korisnih savjeta.

  • Koristite serum i kremu iz iste linije, budući da naše formule osmišljavamo tako da djeluju zajedno kako biste dobili najbolje rezultate.
  • Nanesite serum ujutro i/ili navečer, ovisno o aktivnim sastojcima. Na primjer, vitamin C je bolje primijeniti ujutro. Hijaluronska kiselina se može nanositi ujutro i navečer.
  • Serum uvijek nanesite nakon što ste očistili kožu i uklonili svu šminku nježnim sredstvom za čišćenje koje štiti hidrolipidni film vaše kože.
  • Prije nanošenja seruma možete upotrijebiti tonik ili maglicu koja će pripremiti vašu kožu kako bi primila sve dobrobiti seruma.
  • Naši serumi su idealno koncentrirani. Potrebno je samo nekoliko kapi. Razmažite po licu i nježnim pritiskom vršcima prstiju pomozite mu da prodre.
  • Nastavite svoju rutinu njege kože nanošenjem dnevne ili noćne kreme, čim vaša koža u potpunosti upije serum.