Allez au contenu Allez à la navigation

NAŠI PROIZVODI PRETRAŽITE PREMA LINIJI PROIZVODA I TIPU KOŽE

Previous Next
 • Sensibio

  Osjetljiva koža

  Osjetljiva koža se prepoznaje po osjećaju topline i rasprostranjenog ili lokaliziranog crvenila. Koža postaje lako dehidrirana, a popratna suhoća nakon toga automatski održava krhkost i dovodi do neugodnog osjećaja zatezanja.

  Ovisno o uzroku, težini i stupnju osjetljivosti, Sensibio nudi kombinacije aktivnih sastojaka s odgovarajućim teksturama.

  BIODERMA, revolucionar kada je u pitanju micelarna voda Sensibio H2O, danas je vodeća preporuka ljekarnika i farmaceuta*. Sensibio proizvodi su prikladni za sve tipove osjetljive i netolerantne kože.

  *IMS Francuska – Xponent 2012.

  Potpuna Sensibio linija
 • Atoderm

  Izrazito suha, atopična i osjetljiva koža

  Kroz svoju Atoderm liniju BIODERMA ima originalno rješenje za vrlo suhu i atopičnu osjetljivu kožu. Zahvaljujući svojim dermo-patentiranim formulama, Atoderm biološki i trajno pomaže održati hidrolipidni film i balans kože kojoj nedostaje vlage i lipida.

  Potpuna Atoderm linija
 • Sébium

  Mješovita i masna koža te koža sklona aknama

  Koža se mijenja tijekom puberteta: postaje deblja, sjajnija i manje mekana. Više ili manje, značajne nepravilnosti koje se ponekad javljaju nastavljaju se sve do odrasle dobi.

  BIODERMA nudi novu generaciju preparata protiv nepravilnosti, koje izravno djeluju na kvalitetu sebuma, zahvaljujući patentiranom kompleksu sastojka Fluidactiv™ koji se nalazi u svim proizvodima ove linije.

  Potpuna Sébium linija
 • ABCDerm

  Koža novorođenčadi, dojenčadi i male djece

  BIODERMA je iskoristila svoju dermatološku stručnost nudeći dodatan siguran i nježan program proizvoda za njegu dojenčadi i male djece. Svi proizvodi su posebno formulirani u skladu s preporukama za dermatološku sigurnost „Dermatological Safety Commitment” poštujući nježnu kožu dojenčadi i male djece.

  Potpuna ABCDerm linija
 • Nodé

  Osjetljivo i nadraženo vlasište

  Ovisno o vašim potrebama za kosu i vlasište, Nodé nudi kombinacije aktivnih sastojaka i odgovarajućih tekstura koje osiguravaju optimalnu podnošljivost.

  Bioderma je 1977. godine stvorila Non-DEtergens šampon i liniju Nodé kako bi zaštitila osjetljiva vlasišta. Nodé linija je trenutno najbolja dermatološka preporuka za tretman protiv perutanja vlasišta.

  Potpuna Nodé linija
 • Photoderm

  Zaštita kože od štetnog sunčevog zračenja

  Ovisno o Vašem tipu kože, količini sunčeve svjetlosti (sezoni, dobu dana) i zemljopisnim uvjetima (nadmorskoj visini i zemljopisnoj širini), Photoderm nudi rješenje prilagođeno Vašim potrebama kako bi Vas zaštitio od štetnih utjecaja sunčevog zračenja.

  Kroz svoj Photoderm program, BIODERMA se zalaže za zdravlje kože nudeći najbolju UVA / UVB ravnotežu na tržištu, s inovativnim teksturama proizvoda. Ekskluzivni BIODERMA patent Cellular BioprotectionTM, koji se nalazi u svim proizvodima ovog programa*, štiti stanice kože i staničnu DNK. Photoderm proizvodi se preporučuju od strane dermatologa.

  *osim Photoderm Sensitive.

  Potpuna Photoderm linija
 • Cicabio

  Oštećena i nadražena koža te za poticanje zacjeljivanja

  Naša koža je naša primarna barijera prema vanjskim uvjetima; ona nas izolira i štiti. Kada je oštećena, nadražena koža je osjetljivija i propusna za vanjske štetne utjecaje, a njen izgled je također narušen. Stoga je potrebno pratiti različite faze obnavljanja epidermisa za kvalitetnu regeneraciju kože. Cicabio proizvodi doprinose visokoj kvaliteti regeneracije površinskog sloja kože.

  Potpuna Cicabio linija

Pretražite prema potrebi

Higijena
Micelarne vode, mlijeka za uklanjanje šminke i pjenušavi gelovi.

Njega
Dnevni umirujući tretmani, kreme protiv crvenila i tonirane kreme, tretmani protiv crvenila

Dodatna njega
Piling gel, gel-krema za njegu područja oko očiju

Higijena
Gelovi za tuširanje, kreme za pranje, pjenušavi gelovi, kruti sindet za pranje

Njega
Hidratantna mlijeka za tijelo, hranjive kreme i njegujuće emulzije

Dodatna njega
Piling gel

Zaštita
Koža netolerantna na sunčevo zračenje i zaštita izrazito svijetle kože, zaštita od sunca svijetle i osjetljive kože te za specifične potrebe kože

Obnavljanje
Njega kože nakon izlaganja suncu (njeguje, ovlažuje i hrani kožu)

Higijena
Šamponi za čestu upotrebu i osjetljivo vlasišto 

Njega
Šampon za nadraženo vlasište sklono perutanju, šampon i emulzija za uklanjanje plakova