Sensibio H2O

Čista, prirodna i umirena koža bez šminke i onečišćenja.

Dnevni čistači bez ispiranja

Osjetljiva koža Normalna koža

Micellar technology

Za koga?

Odrasli, Teenageri

Koji su sastojci?

Pogledajte sastav
Nagrađeno

Dokazana učinkovitost

99 % šminke je uklonjeno.*

 • Čisti kožu od čestica nečistoće i onečišćenja
 • Uklanja šminku s lica i očiju
 • Umiruje
 • Sprječava rizik od kožne reakcije
 • Održava prirodnu ravnotežu kože
 • Vrlo dobra podnošljivost - Bez ispiranja - Bez mirisa
  Pogledajte izvore

  Svi proizvodi BIODERMA formulirani su prema principu ekobiologije koja je u središtu NAOS pristupa, za poštovanje ekosustava kože i dugoročno očuvanje njenog zdravlja.

  Sensibio H2O posebna je micelarna voda za čišćenje i uklanjanje šminke za osjetljivu kožu.

  Zahvaljujući micelama s izvrsnim svojstvima čišćenja i uklanjanja šminke, Sensibio H2O dubinski čisti lice ujutro i navečer onemogućujući prodiranje u kožu onečišćujućih tvari koje bi vjerojatno pogoršale osjetljivost kože.
  Micelarna tehnologija koju je razvio Laboratoire BIODERMA temelji se na staničnim lipidima koji se nalaze u koži. U savršenom je skladu s kožom i održava njezin prirodni zaštitni sloj. Formuliran s fiziološkim pH od oko 5.5, Sensibio H2O usklađen je s biološkom ravnotežom kože koja je nužna za održavanje njezina zdravlja.
  Umiruje i sprječava rizik od upale. Sensibio H2O sadrži vodu visokog stupnja pročišćenosti za farmaceutsku primjenu. Sadrži i kompleks 3 biomimetička umirujuća šećera koji sprječavaju upalne procese.
  Pažljiv odabir sastojaka osigurava savršenu podnošljivost i da preostali tragovi proizvoda na koži ne predstavljaju rizik od oštećenja.

  Lice
  Oči i kapci

  Ujutro i/ili navečer - 7 dana tjedno

  • Korak 1 Natopite pamučnu vatu micelarnom vodom Sensibio H2O.
  • Korak 2 Nježno očistite i/ili uklonite šminku s lica i oko očiju.
  • Korak 3 Nije potrebno ispirati.

  Eko-dizajn naših proizvoda: Svakodnevno radimo na poboljšanju naših proizvoda kako bismo umanjili njihov utjecaj na okoliš. Većina naših proizvoda izrađeni su od 100% plastike koja se može reciklirati. Sve naše kutijice mogu se 100% reciklirati i izrađene su od papira iz održivo upravljanih šuma. Upute za odvajanje ambalaže: Pogledajte lokalne upute za odvajanje otpada kako biste pravilno reciklirali svoj proizvod.

  Osjetljiva koža i koža niske podnošljivosti ne mogu ispuniti svoju zaštitnu ulogu protiv iritansa. Šminka, uklanjanje šminke, onečišćenje, vanjski stres: koža je oslabljena i stalno zategnuta. Osjetljiva koža manifestira se osjećajem žarenja, neugode i raširenim ili lokaliziranim crvenilom. Budući da lako gubi vlažnost, odnosno isušuje se, ostaje krhka i za posljedicu ima neugodan osjećaj zatezanja. Preosjetljivost kože može biti privremena ili trajna.

  Ispitano pod dermatološkom kontrolom

  Uklanja šminku
  99 % šminke je uklonjeno (1)

  Čisti
  99 % onečišćujućih čestica je uklonjeno (2)
  78 % teških metala je očišćeno (3)

  Pogledajte izvore
  Dokaz o učinkovitosti Bioderma proizvoda

  Ovaj proizvod formuliran je prema ekobiološkom pristupu laboratorija NAOS kako bi se brinuo o Vama. U središtu ovog proizvoda:

  NAOS Istraživanja izumili su micelarnu vodu za čišćenje bez ispiranja i uklanjanje šminke. Micele, čiji je sastav inspiriran lipidima u koži, su nevidljive mikro-kapljice za čišćenje. Imaju sposobnost uhvatiti nečistoće, istovremeno čuvajući prirodni zaštitni sloj kože.

  Vanjski stres može kožu učiniti reaktivnom i osjetljivom. Ovaj patentirani kompleksni spoj povećava prag tolerancije kože, bez obzira na tip kože, kako bi se povećala njezina otpornost.

  Pogledajte popis sastojaka