Sensibio H2O

Čista, prirodna i umirena koža bez šminke i onečišćenja.

Dnevni čistači bez ispiranja

Osjetljiva koža Normalna koža

Micellar technology

Za koga?

Odrasli, Teenageri

Koji su sastojci?

Pogledajte sastav
Nagrađeno

Dokazana učinkovitost

99 % make upa je uklonjeno.*

  • Čisti kožu od čestica nečistoće i onečišćenja
  • Uklanja make up s lica i očiju
  • Umiruje
  • Sprječava rizik od kožne reakcije
  • Održava prirodnu ravnotežu kože

Vrlo dobra podnošljivost - Bez ispiranja - Bez mirisa

Pogledajte izvore

Svi proizvodi BIODERMA formulirani su prema principu ekobiologije koja je u središtu NAOS pristupa, za poštovanje ekosustava kože i dugoročno očuvanje njenog zdravlja.

Sensibio H2O posebna je micelarna voda za čišćenje i uklanjanje make upa za osjetljivu kožu.


Zahvaljujući micelama s izvrsnim svojstvima čišćenja i uklanjanja make upa, Sensibio H2O micelarna voda dubinski čisti lice ujutro i navečer onemogućujući onečišćujućim tvarima prodiranje u kožu koje bi vjerojatno pogoršale osjetljivost kože.

Micelarna tehnologija koju je razvio Laboratoire BIODERMA temelji se na staničnim lipidima koji se nalaze u koži. U savršenom je skladu s kožom i održava njezin prirodni zaštitni sloj. Formuliran s fiziološkim pH od oko 5.5, Sensibio H2O micelarna voda usklađena je s biološkom ravnotežom kože koja je nužna za održavanje njezina zdravlja.

Umiruje i sprječava rizik od upale. Sensibio H2O micelarna voda sadrži vodu visokog stupnja pročišćenosti za farmaceutsku primjenu. Sadrži i kompleks 3 biomimetička umirujuća šećera koji sprječavaju upalne procese.

Pažljiv odabir sastojaka osigurava savršenu podnošljivost i da preostali tragovi proizvoda na koži ne predstavljaju rizik od oštećenja.

Lice
Oči i kapci
Bioderma proizvod korak po korak
Bioderma proizvod korak po korak

Ujutro i/ili navečer - 7 dana tjedno

  • Korak 1 Natopite pamučnu vatu micelarnom vodom Sensibio H2O.
  • Korak 2 Nježno očistite i/ili uklonite šminku s lica i oko očiju.
  • Korak 3 Nije potrebno ispirati.

Eko-dizajn naših proizvoda: Svakodnevno radimo na poboljšanju naših proizvoda kako bismo umanjili njihov utjecaj na okoliš. Većina naših proizvoda izrađeni su od 100% plastike koja se može reciklirati. Sve naše kutijice mogu se 100% reciklirati i izrađene su od papira iz održivo upravljanih šuma. Upute za odvajanje ambalaže: Pogledajte lokalne upute za odvajanje otpada kako biste pravilno reciklirali svoj proizvod.

Osjetljiva koža i koža niske tolerancije ne mogu ispuniti svoju zaštitnu ulogu protiv iritansa. Make up, uklanjanje make upa, onečišćenje, vanjski stres: koža je oslabljena i stalno zategnuta. Osjetljiva koža manifestira se osjećajem žarenja, neugode i raširenim ili lokaliziranim crvenilom. Budući da lako gubi vlažnost, odnosno isušuje se, ostaje krhka i za posljedicu ima neugodan osjećaj zatezanja. Preosjetljivost kože može biti privremena ili trajna.

Ispitano pod dermatološkom kontrolom

Uklanja make up

99 % make upa je uklonjeno (1)


Dubinski čisti

99 % onečišćujućih čestica je uklonjeno (2)

78 % teških metala je očišćeno (3)

Pogledajte izvore

Ovaj proizvod formuliran je prema ekobiološkom pristupu laboratorija NAOS kako bi se brinuo o Vama. U središtu ovog proizvoda:

NAOS Istraživanja izumili su micelarnu vodu za čišćenje bez ispiranja i uklanjanje šminke. Micele, čiji je sastav inspiriran lipidima u koži, su nevidljive mikro-kapljice za čišćenje. Imaju sposobnost uhvatiti nečistoće, istovremeno čuvajući prirodni zaštitni sloj kože.

Vanjski stres može kožu učiniti reaktivnom i osjetljivom. Ovaj patentirani kompleksni spoj povećava prag tolerancije kože, bez obzira na tip kože, kako bi se povećala njezina otpornost.

Pogledajte popis sastojaka

Tip kože
Godine

5/5

12 Recenzije
0 Recenzije
0 Recenzije
0 Recenzije
0 Recenzije
Poništi filtar
5/ 5
Jako dobra micelarna bez ispiranja
Koristim vec duze vremena, idealna za suhu kožu. Preporučam za osjetljivu kožu
Helpful ?
1
5/ 5
Odlična micelarna
Probala sam i druge micelarne, ali uvijek mi nešto ne odgovara - ili me koža zna peckati ili ne ukloni šminku lako/s malo micelarne. Biodermine micelarne korstim godinama, trenutno Sansibio H2O i nemam razloga ići na druge micelarne jer su odlične i nezamijenjive. Nikada me ne peče lice od njih, ne zateže koža nakon i šminka se ukloni s jednom do dvije vatice. Sve preporuke!
Helpful ?
1
5/ 5
Najbolja micelarna koju sam probala!
Ovaj proizvod sam prvi puta ugledala na Instagramu te sam ga odlučila isprobati i kupila sam Vaše mini, putno pakiranje i micelarna me oduševila. Skida svu šminku savršeno, pogotovo oči, dovoljno je samo prisloniti blazinicu natopljenu micelarnom i sačekati malo i skinuti. Također s obzirom da imam osjetljivu kožu lica, nisam imala pojave nikakvog crvenila, oči me nisu pekle i nije ostavljala onaj čudan osjećaj na licu kao druge micelarne gdje bih onda imala potrebu oprati lice. Toliko me oduševila sad sam se odmah odlučila ponoviti kupnju i kupiti veće pakiranje. Preporučam! :)
Helpful ?
1