Allez au contenu Allez à la navigation

Pravne obavijesti i preporuke

NAOS ADRIA
Naziv tvrtke: NAOS ADRIA d.o.o. 
Telefon: (01) 65 46 659
Sjedište: Trg braće Mažuranića 5, 10 000 Zagreb, Republika Hrvatska
Sud kod kojeg je tvrtka upisana u Registar trgovačkih društava: Trgovački sud u Zagrebu (Tt-20/1660-2)
MBS: 081297452
MB: 05232155
OIB: 16917109493
Iznos temeljnog kapitala: 1.480.000,00 kuna, uplaćen u cijelosti
Direktor: Thomas Jacques Eugene Marcel Pierlot
Poslovne banke i brojevi računa: 

·         Raiffeisenbank Austria d.d., Magazinska cesta 69, Zagreb • IBAN: HR8424840081135151716

Web stranica dizajnirana i objavljena od strane:
AIR PARIS
Société par actions simplifiée (pojednostavljeno dioničko društvo) s kapitalom od 80,000 eura
Registrirano na trgovačkom sudu u Parizu pod brojem 418 038 758
Glavni ured se nalazi na adresi Ulica Saint-Honoré 352, 75001 Pariz, Francuska
Telefon: +33 (0)1 53 45 35 00

Autorska prava

·         Brendovi i logotipi na ovim stranicama su zaštitni znakovi tvrtke LABORATOIRE BIODERMA. Niti jedna licenca ili pravo korištenja neće se izdati za navedene brendove ili logotipe, koji se nalaze na web stranici, bez prethodnog pisanog odobrenja vlasnika.

·         Umnožavanje bilo kojeg dokumenta objavljenog na ovim stranicama dopušteno je samo u informativne svrhe i isključivo za privatnu upotrebu. Svaka druga uporaba ovih reprodukcija i naročito uporaba u komercijalne svrhe izričito je zabranjena, osim ukoliko prethodno pismeno odobrenje nije izdano od strane tvrtke LABORATOIRE BIODERMA.

·         Tvrtka LABORATOIRE BIODERMA zadržava pravo da pravno provede kršenje svojih prava intelektualnog vlasništva, uključujući traženje kaznenog progona

 

Odgovornost

·         Sve informacije dostupne putem ove stranice pružene su samo u informativne svrhe. Nikakve garancije ni jamstva bilo koje vrste, izričita ili implicirana, nisu dana u odnosu na ovdje sadržane informacije. Tvrtka LABORATOIRE BIODERMA neće biti odgovorna za bilo kakvu štetu koja proizlazi iz pristupa ili korištenja stranice, uključujući i štetu ili viruse koji mogu zaraziti računalnu opremu korisnika ili bilo koju drugu imovinu.

·         Tvrtka LABORATOIRE BIODERMA nije odgovorna za netočnosti, pogreške ili propuste koji se nalaze na ovim stranicama. Fotografije BIODERMA proizvoda prikazanih na ovoj web stranici nisu obvezujuće. Nije dano jamstvo o točnosti, pouzdanosti ili potpunosti informacija koje su dostupne na internetskim stranicama. Korisnik snosi isključivu odgovornost za korištenje takvih informacija.

·         Tvrtka LABORATOIRE BIODERMA nije odgovorna za bilo kakvu štetu, izravnu ili neizravnu i bez obzira na uzroke, podrijetlo, prirodu ili posljedice koje mogu proizaći iz pristupa bilo koje osobe na web stranici ili od nemogućnosti bilo koje osobe da pristupi stranici, korištenju web stranice i / ili vjerodostojnosti dodijeljenih bilo kojoj podacima koji potječu izravno ili neizravno od potonjeg.

·         Korisnik se slaže da neće prenositi nikakve informacije putem ove web stranice koje bi mogle dovesti do građanske ili kaznene odgovornosti te se stoga slaže da neće otkriti nezakonite informacije, informacije koje bi mogle ugroziti javni red ili klevetničke informacije putem ove stranice.

·         LABORATOIRE BIODERMA nema kontrolu nad vanjskim mjestima povezanim s hipervezom na sadašnjem mjestu i time odbacuje svu odgovornost glede njihovog sadržaja. Te poveznice na druge stranice ni na koji način ne predstavljaju, ni pod kojim okolnostima, odobrenje ili povezanost LABORATOIRE BIODERMA s ovim web mjestima, koji podliježu njihovim vlastitim uvjetima korištenja i pravilima o privatnosti. Nadalje, niti jedna fizička ili pravna osoba nije ovlaštena uspostaviti vezu koja vodi do stranice bez prethodne suglasnosti LABORATOIRE BIODERMA.

 

Zaštita podataka

·         U skladu s europskom Općom Uredbom o zaštiti osobnih podataka (GDPR General Data Protection Regulation), podaci koje ste nam poslali namijenjeni su za Laboratorij BIODERMA te je zabranjena uporaba osobnih podataka suprotna utvrđenoj svrsi njihovoga prikupljanja. Imate pravo pristupa, prikaza, suprotstavljanja ili ispravljanja vaših osobnih podataka tako što ćete nam pisati poštom na sljedeću adresu: 
NAOS ADRIA d.o.o. 
Adresa: Trg braće Mažuranića 5, 10 000 Zagreb
ili nam možete poslati poruku putem kontakt obrasca.

·         Tvrtka LABORATOIRE BIODERMA pridržava pravo, iz bilo kojeg razloga, prema vlastitom nahođenju, izmijeniti, poništiti, obustaviti ili prekinuti pristup, u cijelosti ili djelomično, na web stranicu, uključujući osobito njezin sadržaj, značajke ili sate dostupnosti bez prethodne obavijesti i ne može se smatrati odgovornim za moguće posljedice tih izmjena.

·         Za Vaše primjedbe i prijedloge za web stranicu, molimo Vas da nam se javite na našu e-mail adresu: info@hr.naos.com

 

 

 

PREPORUKE U MALOPRODAJI BIODERMA PROIZVODA
 
BIODERMA proizvodi su visokokvalitetni dermo-kozmetički proizvodi koji se proizvode i kontroliraju u skladu sa standardima u kozmetičkoj industriji.
BIODERMA proizvodi su često povezani s terapijskim procesima i preporučeni od medicinskih djelatnika. Namijenjeni su za higijenu i njegu potrošača, koji žele koristiti proizvode:
 
Þ    razvijene za optimalnu toleranciju i rješavanje specifičnih problema kože,
Þ    savjetovane od relevantnih zdravstvenih stručnjaka,
Þ    prodavani u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama

BIODERMA proizvode mogu prodavati oni maloprodajni trgovci (ljekarne i specijalizirane prodavaonice) koji udovoljavaju svim preporukama u nastavku detaljnije navedenima.

PRIHVAĆANJE OVIH PREPORUKA
Svaki maloprodajni trgovac koji prati ove Preporuke, i odobren je od  NAOS Adria (u daljnjem tekstu "Uvoznik") postaje član BIODERMA ovlaštenih trgovaca i time je ovlašten prodavati BIODERMA proizvode (u daljnjem tekstu "Odobreni maloprodajni trgovac").
 
O predmetnim preporukama, Odobreni maloprodajni trgovci informirani su prije ili istodobno s prvom kupovinom proizvoda BIODERMA. Shodno tome, Odobreni maloprodajni trgovac svjestan je svih zahtjeva važnih za pridržavanje prilikom prodaje proizvoda BIODERMA.

„BIODERMA proizvodi“ su proizvodi koje proizvodi kompanija NAOS pod brandom BIODERMA.
 
KRITERIJI ZA ODOBRENJE
Odobreni maloprodajni trgovac upućuje se slijediti  sljedeće zahtjeve: Prodajno mjesto
Proizvodi se prodaju samo na prodajnim mjestima specijaliziranim za farmaceutske ili dermokozmetičke proizvode. 
Profesionalne kvalifikacije i obrazovanje:
Proizvode može prodavati osoblje farmaceutskog ili ekvivalentnog obrazovanja tijekom radnog vremena prodajnog mjesta.

Svo osoblje koje prodaje BIODERMA proizvode pristaje biti informirano o znanstvenim i tehničkim aspektima proizvoda BIODERMA, temeljem znanstvene dokumentacije i edukacija osiguranih od Uvoznika, a kako bi bilo u mogućnosti pružiti savjet primjeren zahtjevima kupaca.

PRODAJA PROIZVODA - KONTROLA DISTRIBUCIJSKE MREŽE
Odobreni maloprodajni trgovac će prodavati proizvode samo u maloprodaji u odobrenim prodajnim mjestima, neoštećenima i u originalnom pakiranju (sadrži serijski broj i datum isteka). Odobreni maloprodajni trgovac će prodavati BIODERMA proizvode samo drugim Odobrenim maloprodajnim trgovcima ili krajnjim potrošačima unutar Europskog gospodarskog prostora i Europskom udruženju slobodne trgovine.
Odobreni maloprodajni trgovac neće prodavati više od razumne količine svakog proizvoda prilikom svake prodaje. Odobreni maloprodajni trgovac neće dalje prodavati BIODERMA proizvode izvan Europskog gospodarskog prostora i Europskog udruženja slobodne trgovine.
Kupci/distributeri (veledrogerije) informirat će Uvoznika o imenima, adresama i kvalifikacijama svojih kupaca koji žele imati BIODERMA proizvode u svom asortimanu,  kao i popis proizvoda koje žele naručiti. Uvoznik može, prema vlastitom izboru, predložiti da se kupcima koji ne zadovoljavaju zahtjeve ne isporučuju BIODERMA proizvodi.
Odobreni maloprodajni trgovac izbjegavat će bilo koji oblik prodaje koji može devalvirati vrijednost BIODERMA proizvoda na tržištu.
Odobreni maloprodajni trgovac može prodavati BIODERMA proizvode putem Interneta, samo ukoliko takav način distribucije osigurava sukladnost s Preporukama i dodatkom I. « PREPORUKE ZA INTERNET TRGOVINU«
Bitno je prethodno informirati Uvoznika o online prodaji, radi kvalitetnog praćenja kvalitete web stranice i njene usklađenosti s ovim Preporukama.
Odobreni maloprodajni trgovac neće prodavati, ni po sniženim cijenama, bilo kakve oštećene ili istekle BIODERMA proizvode, iz bilo kojeg razloga. Ukoliko Uvoznik ne povuče s tržišta takve proizvode, a u skladu s ovim Uvjetima, takvi proizvodi moraju biti uništeni.
Odobreni maloprodajni trgovac neće kupovati i prodavati lažne BIODERMA proizvode, štetne za krajnjeg kupca.
 
NABAVA PROIZVODA
Odobreni maloprodajni trgovac naručuje BIODERMA proizvode samo od veledrogerija, Uvoznika ili od nekog drugog Odobrenog maloprodajnog trgovca,  unutar Europskog gospodarskog prostora i Europskog udruženja slobodne trgovine.
 
BRAND I PROMOCIJA PROIZVODA
Odobreni maloprodajni trgovac će proizvode prodavati samo pod BIODERMA brendovima i pakiranjima, poštujući ove Preporuke.
Promocije proizvoda BIODERMA će se odvijati u skladu s njihovom kvalitetom i imidžem. 
Prodajna oprema i materijali na prodajnom mjestu (displeji, oglasne ploče, oglasni prozori, itd.) osigurani od Uvoznika će se koristiti isključivo u svrhu promocije BIODERMA proizvoda. Takva oprema će se održavati u dobrom stanju, sve dok je u vlasništvu Uvoznika.
 
OBVEZE UVOZNIKA
Osiguravat će samo potpuno svježe i savršeno očuvane BIODERMA proizvode.
Redovito će informirati Odobrenog maloprodajnog trgovca o znanstvenim, tehničkim i komercijalnim karakteristikama BIODERMA proizvoda.
 
POVJERLJIVOST
Sve informacije koje dostavi Uvoznik, Kupac/distributer ili Odobreni maloprodajni trgovac će se smatrati povjerljivim od strane potonjeg, s izuzetkom informacija koje su javno dostupne , neovisno o bilo kojoj radnji Odobrenog maloprodajnog trgovca, Uvoznika ili Kupca/distributera (veledrogerija).
 
NE POŠTIVANJE PREPORUKA
U slučaju da Odobreni maloprodajni trgovac ne poštuje ove Preporuke bit će usmeno i pismeno upozoren na iste. Poslovni odnos može se prekinuti ako Odobreni maloprodajni trgovac ne korigira radnje koje su predmet upozorenja, te ponovi povredu za koju je već primio obavijest.

U slučaju prestanka poslovnog odnosa, bez obzira na razlog, Odobreni maloprodajni trgovac treba odmah prestati prodavati BIODERMA proizvode u svom vlasništvu, bez mogućnosti primanja bilo kakvih naknada od Uvoznika.
U danoj situaciji, postoji mogućnost otkupa cjelokupnog inventara proizvoda BIODERMA od Odobrenog maloprodajnog trgovca.
Odobreni maloprodajni trgovac također će prekinuti bilo kakvu upotrebu marke BIODERMA, te će vratiti svu promotivnu i reklamnu opremu koju je isporučio Uvoznik ili koja je razvijena pod nadzorom Uvoznika.
 

DODATAK I PREPORUKE ZA INTERNET TRGOVINU

Svaka prodaja izvršena putem Interneta komplementarna je odobrenom fizičkom prodajnom mjestu. Na internetsku trgovinu primjenjuju se Preporuke u maloprodaji BIODERMA proizvoda (u daljnjem tekstu "Preporuke").

Odobreni maloprodajni trgovac preuzima potpunu odgovornost za rad i sadržaj svog Internetskog prodajnog mjesta.
Upotreba e-trgovine zahtijeva prethodnu obavijest Uvozniku, kako bi isti mogao pratiti kvalitetu web stranice i usklađenost ​​prodaje s Preporukama.
 
 
Internetsko prodajno mjesto će posvetiti grafički prostor BIODERMA linijama i proizvodima  koji kvalitetom odgovara i prati inovativnu sliku BIODERMA proizvoda.
U tom smislu, internetska trgovina će ispunjavati sve sljedeće uvjete:
 
-        Omogućit će sigurna sredstva plaćanja.
-        Omogućit će slanje BIODERMA uzoraka prilikom slanja narudžbi kako bi omogućili potrošačima upoznati se s ostalim proizvodima linije
-        Namijenjena je isključivo distribuciji farmaceutskih i/ ili kozmetičkih proizvoda
-        Sadržavat će određeno grafičko područje posvećeno proizvodima s kratkim opisom, a u skladu s njihovom slikom visokokvalitetnih proizvoda
-        Osigurat će potrošačima pristup informacijama o identitetu Odobrenog maloprodajnog trgovca, posebno nazivu tvrtke, adresi, adresi e-pošte i telefonskom broju.
-        Nudit će za prodaju  minimalno jednu prodajnu jedinicu svakog proizvoda
-        Omogućit će potrošačima pristup informacijama o izabranom proizvodu, njegovim svojstvima i sastojcima, te uputama za uporabu
-        Odobreni maloprodajni trgovac će putem interneta isporučivati samo narudžbe BIODERMA proizvode od pojedinačnih potrošača ili drugih Odobrenih maloprodajnih kupaca, isključujući sve neodobrene trgovce ili veleprodaje.
-        Proizvodi BIODERMA koji se prodaju putem interneta jednaki su onima koji se prodaju na fizičkom prodajnom mjestu.
-        Web stranica na kojoj će biti uključena ova internetska trgovina će poštivati ​​kvalitativne kriterije, pravila branda i promocije proizvoda BIODERMA na fizičkim prodajnim mjestima.
-        Naziv domene internetske trgovine ne smije negativno utjecati na sliku Proizvoda i ne smije sadržavati nazive Institut Esthederm, Esthederm ili Bioderma. Svaka upotreba ovih imena u metaoznakama izvornog koda internetske trgovine i / ili kao ključne riječi za upućivanje na internetsku trgovinu mora biti predmet prethodnog pismenog dogovora s tvrtkom NAOS.
-        Osigurat će visoku kvalitetu isporuke prilikom isporuke BIODERMA proizvoda predstavljenih u svojoj internetskoj trgovini. Isporučeni proizvodi bit će u besprijekornom stanju i unutar navedenog vremena isporuke, ne dužem od 8 dana.