Photoderm Aquafluide SPF50+

Hidratantna matirajuća krema za zaštitu od sunca u osvježavajućoj fluid teksturi.

Zaštita od sunca

Osjetljiva koža

SUN ACTIVE DEFENSE PATENT

Za koga?

Odrasli, Teenageri

Koji su sastojci?

Pogledajte sastav

SUN ACTIVE DEFENSE

+24% Zaštita imunološke obrane kože*

PHOTODERM AQUAFLUIDE SPF50+

  • Pruža vrlo visoku UVA/UVB zaštitu
  • SUN ACTIVE DEFENSE: visokotehnološka zaštita od sunca, ojačana protiv UVA zraka
  • 8h hidratacije
  • Dry touch osjećaj na koži

Formula na bazi vode - Vrlo lagana i svježa tekstura - Nevidljiva tekstura - Neljepljiva - Nemasna - Izvrsna podloga za make up - Bez parfema - Vrlo dobra podnošljivost na koži i očima - Nekomedogeno - Otporna na vodu, toplinu i visoku vlažnost

Pogledajte izvore

Svi proizvodi BIODERMA formulirani su prema principu ekobiologije koja je u središtu NAOS pristupa, za poštovanje ekosustava kože i dugoročno očuvanje njenog zdravlja.

Kada sunce sija, primamo 2 vrste UV zraka na površini naše kože:
UVB zrake:
- predstavljaju 5% UV spektra
- odgovorne su za vidljive učinke kao što su tamnjenje ili opekline od sunca.

UVA zrake:
- predstavljaju 95% UV spektra
- duboko prodiru u slojeve kože
- odgovorni su za nevidljive učinke kao što je oksidativni stres i smanjenje imunološke obrane kože što dovodi do vidljivih učinaka poput starenja kože i raka kože.

Kako bi izbjegli ove učinke i preopteretili kožu filterima, BIODERMA je stvorila SUN ACTIVE DEFENSE, visokotehnološku zaštitu od sunca, pojačanu protiv UVA zraka. Sadrži UV filtere i patentiranu biološku zaštitu koja poboljšava sposobnost obrane kože kako bi pomogla u održavanju dugotrajnog zdravlja kože koja je izložena suncu i omogućila:
+24% Zaštita imunološke obrane kože*
+26% Zaštita od oksidativnog stresa*

Lice
Vrat

Nanesite nekoliko puta dnevno. Može se koristiti samostalno ili kao podloga za make up. Dostupno i u toniranoj varijanti: svijetla ili zlatna nijansa.

  • Korak 1 Ravnomjerno i obilno nanesite na lice i vrat (mala količina proizvoda snižava razinu zaštite od sunca).
  • Korak 2 Ponovno nanesite nakon znojenja, plivanja ili brisanja ručnikom kako biste zadržali zaštitu.

Izbjegavajte kontakt s tkaninama. Za odrasle. Nanesite na zdravu kožu. Prekomjerno izlaganje suncu može oštetiti zdravlje čak i uz zaštitu od sunca.

Eko-dizajn naših proizvoda: Svakodnevno radimo na poboljšanju naših proizvoda kako bismo umanjili njihov utjecaj na okoliš. Većina naših proizvoda izrađeni su od 100% plastike koja se može reciklirati. Sve naše kutijice mogu se 100% reciklirati i izrađene su od papira iz održivo upravljanih šuma. Upute za odvajanje ambalaže: Pogledajte lokalne upute za odvajanje otpada kako biste pravilno reciklirali svoj proizvod.

Ugodno za korištenje

Proizvod je svjež kada se nanese na kožu kod 83,3% ispitanika (1)

Tekstura proizvoda je lagana kod 93% ispitanika (1)


Hidrira

8h hidratacije (2)

Ostavlja kožu hidratiziranom kod 93% ispitanika (1)

Pogledajte izvore

Čuva zdravlje kože

+24% Zaštita imunološke obrane kože (3)

+26% Zaštita od oksidativnog stresa (3)

Pogledajte izvore

Ovaj proizvod formuliran je prema ekobiološkom pristupu laboratorija NAOS kako bi se brinuo o Vama. U središtu ovog proizvoda:

SUN ACTIVE DEFENSE PATENT : high-technology sun protection, reinforced against UVA rays. An association of UV filters and a biological protection that improves the self defense capacity of the skin to help maintain long-lasting care of its health in the sun.

Pogledajte popis sastojaka

Tip kože
Godine

5/5

1 Recenzija
0 Recenzije
0 Recenzije
0 Recenzije
0 Recenzije
Poništi filtar
5/ 5
Konacno zeljena kombinacija
Oduvijek sam htjela iz iste linije imati bezbojni spf i obojenu varijantu. Ove godine sam kupila Aquafluide i to bezbojne i obje obojene-light i golden. Dakle...pa super! Neobojeni je dosta tekuc, ok, ipak je fluid, no nakon duzeg ali blagog umasiravanja upije se i ostavi vrlo lagani polusjaj. Onda dolazimo do prave stvari. Malo obojene light nijanse i nakon laganog nanosenja koža odmah dobije lijepu laganu boju. Tijekom dana sve skupa lijepo izgleda na licu. Ne izaziva iritacije za sada, koža izgleda i nahranjeno i zasticeno. Mat teksture ne volim, sjaj me ne smeta, a ovaj dvojac daje bas pravu teksturu.
Helpful ?
0