Nodé K Concentré

Umirujuća maska protiv svrbeži koja uklanja rožnate ploče.

Povremena ciljana njega

Prhut i ljuskanje

D.A.F. Patent

Za koga?

Odrasli

Koji su sastojci?

Pogledajte sastav
Propisano od dermatologa

Značajan učinak na psorijazu vlasišta:

Manje svrbeži i manje ljuskica.*

NODE K CONCENTRE

 • Uklanja ljuskice
 • Sprječava njihovo ponovno pojavljivanje
 • Umiruje svrbež
 • Jednostavno se nanosi zahvaljujući aplikatoru
 • Bez mirisa
 • Pogledajte izvore

  Svi proizvodi BIODERMA formulirani su prema principu ekobiologije koja je u središtu NAOS pristupa, za poštovanje ekosustava kože i dugoročno očuvanje njenog zdravlja.

  Nodé K soin uklanja ljepljive plakove i sprječava njihovu ponovnu pojavu zahvaljujući sinergijskom biološkom djelovanju glikolne kiseline i salicilne kiseline, snažnih keratolitičkih i keratoreducirajućih tvari. Shea i vazelin, intenzivni emolijensi, pomažu smanjiti suhi izgled i vratiti ugoodan osjećaj na koži. Umirujuće djelovanje ekstrakta zantoksiluma smanjuje nagon za češanjem. Patentirani kompleksni spoj D.A.F povećava prag podnošljivosti osjetljivog vlasišta.

  Kosa i vlasište
  Bioderma proizvod korak po korak
  Bioderma proizvod korak po korak

  Intenzivan tretman za vlasište koje svrbi (3 tjedna): Dvaput tjedno. Održavanje, za produženu učinkovitost: dvaput mjesečno.

  • Korak 1 Nanesite na suho i neoprano vlasište (ili tijelo), na pogođena područja.
  • Korak 2 Ostavite 5 do 10 minuta ili više, prema receptu.
  • Korak 3 Isperite.
  • Korak 4 Zatim upotrijebite Nodé K Shampooing.

  Izbjegavajte kontakt s očima. Ne koristite na djeci mlađoj od 3 godine. U slučaju jakog crvenila, smanjite učestalost upotrebe.

  Eko-dizajn naših proizvoda: Svakodnevno radimo na poboljšanju naših proizvoda kako bismo umanjili njihov utjecaj na okoliš. Većina naših proizvoda izrađeni su od 100% plastike koja se može reciklirati. Sve naše kutijice mogu se 100% reciklirati i izrađene su od papira iz održivo upravljanih šuma. Upute za odvajanje ambalaže: Pogledajte lokalne upute za odvajanje otpada kako biste pravilno reciklirali svoj proizvod.

  Psorijazu vlasišta karakterizira pojava ljuskica i kronična upala kože. Ljuskice su bjelkaste, čvrste, suhe i osobito ljepljive. Mogu pokriti svo crvenilo koje se nalazi ispod ili je ono vidljivo oko njih. Obično ih prati intenzivna svrbež.

  Značajan učinak na psorijazu vlasišta*:
  - Manje svrbeži
  - Manje ljuskica

  Pogledajte izvore
  Dokaz o učinkovitosti Bioderma proizvoda

  Ovaj proizvod formuliran je prema ekobiološkom pristupu laboratorija NAOS kako bi se brinuo o Vama. U središtu ovog proizvoda:

  Vanjski stres može kožu učiniti reaktivnom i osjetljivom. Ovaj patentirani kompleksni spoj povećava prag tolerancije kože, bez obzira na tip kože, kako bi se povećala njezina otpornost.

  Pogledajte popis sastojaka

  Tip kože
  Godine

  0/5

  0 Recenzije
  0 Recenzije
  0 Recenzije
  0 Recenzije
  0 Recenzije
  Poništi filtar
  Nema recenzija za ovaj proizvod. Budite prvi koji će dati svoje mišljenje!