Nodé K Shampooing

Umirujući šampon protiv svrbeži koji uklanja rožnate ploče.

Dnevni čistači koji se ispiru

Prhut i ljuskanje

D.A.F. Patent

Za koga?

Odrasli

Koji su sastojci?

Pogledajte sastav
Propisano od dermatologa

Dokazana učinkovitost

Čisti vlasište: 88 %.*

 • Nježno čisti
 • Potiče uklanjanje ljuskica
 • Sprječava njihovo ponovno pojavljivanje
 • Umiruje i ograničava svrbež
 • Oblaže kosu
 • Bez mirisa
 • Pogledajte izvore

  Svi proizvodi BIODERMA formulirani su prema principu ekobiologije koja je u središtu NAOS pristupa, za poštovanje ekosustava kože i dugoročno očuvanje njenog zdravlja.

  Nodé K Shampooing potiče uklanjanje ljepljivih plakova i sprječava njihovu ponovnu pojavu zahvaljujući sinergijskom biološkom djelovanju salicilne kiseline i ekstrakta smreke, snažnih keratolitičkih i keratoreducirajućih tvari. Nodé K Shampooing obogaćen je intenzivnim, umirujućim sastojkom, forskolinom (Coleus barbatus). Smanjuje nagon za češanjem zahvaljujući prisustvu ekstrakta zantoksiluma. Nježna baza za čišćenje poštuje cjelinu vlasišta i kose. Načelo bez deterdženata: poput svih Nodé šampona, Nodé K je razvijen s blagim bazama za čišćenje kako bi uvažavao biološku ravnotežu kose i vlasišta, za optimalnu podnošljivost.

  Kosa i vlasište
  Bioderma proizvod korak po korak
  Bioderma proizvod korak po korak

  Intenzivan tretman za vlasište koje svrbi (3 tjedna): 3 šamponiranja tjedno. Održavanje, za produženu učinkovitost: 1 ili 2 šamponiranja tjedno

  • Korak 1 Za najbolje rezultate: Najprije koristite Nodé K Concentré kératoréducteur (keratoreducirajući koncentrat).
  • Korak 2 Zapjenite Nodé K Shampooing, lagano masirajući vlasište.
  • Korak 3 Isperite.
  • Korak 4 Ponovite primjenu.
  • Korak 5 Ostavite 5 minuta
  • Step 6 Zatim detaljno isperite.

  Proizvod je namijenjen samo za odrasle. Izbjegavajte kontakt s očima. Prikladno za tretiranje peruti koja se vraća. Za druge slučajeve, prije upotrebe savjetujte se s liječnikom specijalistom. Preporučujemo Nodé Shampooing fluide (tekući šampon) za održavanje i/ili alternativnu upotrebu.

  Eko-dizajn naših proizvoda: Svakodnevno radimo na poboljšanju naših proizvoda kako bismo umanjili njihov utjecaj na okoliš. Većina naših proizvoda izrađeni su od 100% plastike koja se može reciklirati. Sve naše kutijice mogu se 100% reciklirati i izrađene su od papira iz održivo upravljanih šuma. Upute za odvajanje ambalaže: Pogledajte lokalne upute za odvajanje otpada kako biste pravilno reciklirali svoj proizvod.

  Psorijazu vlasišta karakterizira pojava ljuskica i kronična upala kože. Ljuskice su bjelkaste, čvrste, suhe i osobito ljepljive. Mogu pokriti svo crvenilo koje se nalazi ispod ili je ono vidljivo oko njih. Obično ih prati intenzivna svrbež.

  Nježno čisti: 100 %*

  Kosa je mekana: 88 %*

  Pogledajte izvore

  Čisti vlasište: 88 %*

  Pogledajte izvore

  Ovaj proizvod formuliran je prema ekobiološkom pristupu laboratorija NAOS kako bi se brinuo o Vama. U središtu ovog proizvoda:

  Vanjski stres može kožu učiniti reaktivnom i osjetljivom. Ovaj patentirani kompleksni spoj povećava prag tolerancije kože, bez obzira na tip kože, kako bi se povećala njezina otpornost.

  Pogledajte popis sastojaka

  Tip kože
  Godine

  0/5

  0 Recenzije
  0 Recenzije
  0 Recenzije
  0 Recenzije
  0 Recenzije
  Poništi filtar
  Nema recenzija za ovaj proizvod. Budite prvi koji će dati svoje mišljenje!