Nodé Shampooing fluide

Tekući šampon bez deterdženta čisti, poštuje i štiti.

Dnevni čistači koji se ispiru

Svi tipovi kose

NOn-DEtergence patent

Za koga?

Za cijelu obitelj (osim nedonoščadi)

Koji su sastojci?

Pogledajte sastav
Propisano od dermatologa

Nodé Fluide iz pranja u pranje čuva ključne sastojke hidrolipidnog sloja i stoga ne uklanja lipide s vlasišta.

 • Nježno čisti
 • Kosi vraća sjaj i blistavost
 • Može se koristiti i nakon medicinskih šampona - Prikladan za ravnanje brazilske kose - Mirisna formula

  Svi proizvodi BIODERMA formulirani su prema principu ekobiologije koja je u središtu NAOS pristupa, za poštovanje ekosustava kože i dugoročno očuvanje njenog zdravlja.

  Prva biološka inovacija laboratorija BIODERME, Nodé je šampon koji poštuje biološku ravnotežu kose i vlasišta. Zahvaljujući svojoj nježnoj bazi za čišćenje, napravljenoj od jedinstvene kombinacije surfaktanata i razvijenoj u skladu s konceptom bez deterdženta, tekući šampon bez deterdženta Nodé učinkovito čisti istovremeno poštujući hidrolipidni sloj kose i vlasišta.

  Kosa i vlasište
  Bioderma’s product how to use the product step by step
  Bioderma’s product how to use the product step by step

  Ujutro i/ili navečer - 7 dana tjedno

  • Korak 1 Zapjenite nježno masirajući vlasište.
  • Korak 2 Detaljno isperite.
  • Korak 3 Po potrebi ponovite.

  Eko-dizajn naših proizvoda: Svakodnevno radimo na poboljšanju naših proizvoda kako bismo umanjili njihov utjecaj na okoliš. Većina naših proizvoda izrađeni su od 100% plastike koja se može reciklirati. Sve naše kutijice mogu se 100% reciklirati i izrađene su od papira iz održivo upravljanih šuma. Upute za odvajanje ambalaže: Pogledajte lokalne upute za odvajanje otpada kako biste pravilno reciklirali svoj proizvod.

  Ovaj proizvod formuliran je prema ekobiološkom pristupu laboratorija NAOS kako bi se brinuo o Vama. U središtu ovog proizvoda:

  Upotrebom se određenih sredstava za čišćenje može promijeniti zaštitni sloj vlasišta i stvoriti neravnoteža. Stvoren od strane NAOS Istraživanja, Nodé predstavlja prvu metodu čišćenja vlasišta i kose bez deterdženta. Bez isušivanja, ova blaga baza čisti učinkovito, istovremeno štiteći zaštitni hidrolipidni sloj na površini kože.

  Vanjski stres može kožu učiniti reaktivnom i osjetljivom. Ovaj patentirani kompleksni spoj povećava prag tolerancije kože, bez obzira na tip kože, kako bi se povećala njezina otpornost.

  Pogledajte popis sastojaka

  Tip kože
  Godine

  5/5

  1 Recenzija
  0 Recenzije
  0 Recenzije
  0 Recenzije
  0 Recenzije
  Poništi filtar
  5/ 5
  Odličan šampon za one koji često peru kosu
  Kako imam seboroični dermatitis, u kombinaciji s Node DS šamponom, stanje vlasišta je puno bolje. Ljuskica, crvenila i svrbeža gotovo da nema. Dodatno, kako mi se kosa često masti i perem je svaki drugi dan, ovo je odličan šampon zbog problema s vlasištem s kojim se borim već godinama, a kosa poslije pranja bude mekana i mirišljava. Moje tople preporuke.
  Helpful ?
  0