Hydrabio Brume

Precizno dozirana osvježavajuća maglica koja umiruje i pojačava osjećaj ugode kod većine osjetljivih tipova kože.

Dnevna njega

Dehidrirana osjetljiva koža

D.A.F. Patent

Za koga?

Za cijelu obitelj (osim nedonoščadi)

Koji su sastojci?

Pogledajte sastav
Jednostavno za upotrebu

Dokazana učinkovitost

Osvježavajući učinak: 95 % .*

 • Olakšava osjećaj peckanja, svrbeži
 • Trenutačno osvježava
 • Vrlo dobra podnošljivost - Nekomedogeno - Bez mirisa
  Pogledajte izvore

  Svi proizvodi BIODERMA formulirani su prema principu ekobiologije koja je u središtu NAOS pristupa, za poštovanje ekosustava kože i dugoročno očuvanje njenog zdravlja.

  Zahvaljujući savršenoj ravnoteži mineralnih soli i elemenata u tragovima, Hydrabio Brume u potpunosti uvažava biološke i fiziološke karakteristicke kože i tako postaje idealan saveznik osjetljivoj i dehidratiziranoj koži u borbi s različitim reaktivnim znakovima (dermatološki postupak, crvenilo od britvice, opekline od sunca, itd.) i osjećajem neugode.
  Njezin jedinstven sastav s petentiranim prirodnim kompleksnim spojem D.A.F.™ ((Napredna dermatološka formulacija) pomaže povećati prag podnošljivosti epiderme u slučaju vanjskog stresa.
  Umirujući aktivni sastojci (manitol, cink) brzo i trajno umiruju kožu. Koža je umirena, ugodna i sjajna.

  Tijelo
  Lice
  Bioderma proizvod korak po korak
  Bioderma proizvod korak po korak

  Poprskajte po potrebi.

  • Korak 1 Poprskajte po koži.
  • Korak 2 Kožu nakon prskanja ostavite da se osuši.

  Ne nanosite na oštećenu ili vlažnu kožu. Upozorenje. Spremnik pod tlakom: može eksplodirati ako se zagrije. Držite dalje od vrućine, vrućih površina, iskri, otvorenih plamenova i ostalih izvora zapaljenja. Zabranjeno pušenje. Ne bušite ili palite,čak i nakon upotrebe. Zaštitite od sunčevog svjetla. Ne izlažite temperaturama koje prelaze 50 °C/122 °F. Čuvati izvan dohvata djece. Spremnik spremite na dobro prozračeno mjesto. Ne udišite namjerno. U slučaju nezgode ili neugode, odmah se savjetujte s liječnikom (po mogućnosti mu pokažite ambalažu).

  Eko-dizajn naših proizvoda: Svakodnevno radimo na poboljšanju naših proizvoda kako bismo umanjili njihov utjecaj na okoliš. Većina naših proizvoda izrađeni su od 100% plastike koja se može reciklirati. Sve naše kutijice mogu se 100% reciklirati i izrađene su od papira iz održivo upravljanih šuma. Upute za odvajanje ambalaže: Pogledajte lokalne upute za odvajanje otpada kako biste pravilno reciklirali svoj proizvod.

  Svakog dana koža lica gubi vodu i taj dnevni gubitak vode tiče se svih muškaraca i žena u svim zemljama, bez obzira na dob ili tip kože. Koža je pametan i dinamičan ekosustav, u stalnoj interakciji sa svojom okolinom. U normalnim se uvjetima koža može prirodno rehidratizirati, ali neki vanjski čimbenici poput zagađenja, UV zraka, duhana, alkohola, umora, stresa i klimatskih promjena povećavaju dehidraciju kože izmjenom navedenih prirodnih mehanizama. Koža se više ne može prirodno hidratizirati pa dehidratizira. Epiderma može puknuti, mogu se stvoriti mikro bore i zatezati. Posljedično, ten gubi svoju prirodnu boju i postaje bezbojan.

  Ispitano pod dermatološkom kontrolom

  Umiruje
  Osjećaj ugode na koži: 70 %*
  Umirena koža: 75 %*

  Osvježava
  Osvježavajući učinak: 95 %*

  Pogledajte izvore

  Hidratizira
  Dugotrajna hidratacija: 75 % *

  Pogledajte izvore

  Ovaj proizvod formuliran je prema ekobiološkom pristupu laboratorija NAOS kako bi se brinuo o Vama. U središtu ovog proizvoda:

  Vanjski stres može kožu učiniti reaktivnom i osjetljivom. Ovaj patentirani kompleksni spoj povećava prag tolerancije kože, bez obzira na tip kože, kako bi se povećala njezina otpornost.

  Pogledajte popis sastojaka

  Tip kože
  Godine

  5/5

  2 Recenzije
  0 Recenzije
  0 Recenzije
  0 Recenzije
  0 Recenzije
  Poništi filtar
  5/ 5
  Ovaj proizvod mi je otkrice nove godine….
  Moja koza je sklona crvenilu i jako je osjetljiva dobila sam ju na preporuku uzmi i probaj vidjet cudo je i ja stvarno uzela da vidim sto je toliko dobro u toj vodici na kraju me spasila… cudo od vodice a koza mi se preporodila cudo stvarno
  Helpful ?
  0
  5/ 5
  Za cijelu obitelj
  Ova maglica nas je oduševila i koristi ju cijela obitelj. Spas nam je nakon sunčanja, bazena, suhe kože zimi zbog grijanja, kod ugriza komarca. Ovo je nešto bez čega ne možemo. Pravo otkriće. Naravno da si mama šprica kada god prođe kraj bočice za lijepi ten. Preporuke.
  Helpful ?
  0