Hydrabio Sérum

Serum koji pruža trenutačnu i dugotrajnu hidrataciju.

Dnevna njega

Dehidrirana osjetljiva koža

Aquagenium™ patent

Za koga?

Odrasli, Teenageri

Koji su sastojci?

Pogledajte sastav

Dokazana učinkovitost

Učinkovitost hidratacije: 24 h (1)

  • Hidratizira trenutačno i dugotrajno
  • Umiruje kožu i vraća sjaj

Vrlo dobra podnošljivost - Nekomedogeno - Glatka, posebno svježa tekstura - Izvrsna podloga za šminku

Pogledajte izvore

Svi proizvodi BIODERMA formulirani su prema principu ekobiologije koja je u središtu NAOS pristupa, za poštovanje ekosustava kože i dugoročno očuvanje njenog zdravlja.

Hydrabio Sérum ispunjava dnevne potrebe kože za vodom za trenutačnu hidrataciju i ponovo pokreće prirodne mehanizme rehidratacije kože za dugotrajne rezultate. Kombinira patent AquageniumTM i moćne hidratantne aktivne sastojke (hijaluronska kiselina, ksilitol i glicerin) kako bi potaknuo 3 mehanizma hidratacije. Dovodi vodu u kožu, zadržava ju u dubini i uzrokuje njezinu cirkulaciju potičući stvaranje vodenih kanala u koži koji se nazivaju akvaporini.

Lice
Vrat

Ujutro i navečer

  • Korak 1 Nanesite Hydrabio Sérum na lice i vrat, nakon čišćenja i toniranja.
  • Korak 2 Nježno umasiravajte dok se ne upije.

Eko-dizajn naših proizvoda: Svakodnevno radimo na poboljšanju naših proizvoda kako bismo umanjili njihov utjecaj na okoliš. Većina naših proizvoda izrađeni su od 100% plastike koja se može reciklirati. Sve naše kutijice mogu se 100% reciklirati i izrađene su od papira iz održivo upravljanih šuma. Upute za odvajanje ambalaže: Pogledajte lokalne upute za odvajanje otpada kako biste pravilno reciklirali svoj proizvod.

Svakog dana koža lica gubi vodu i taj dnevni gubitak vode tiče se svih muškaraca i žena u svim zemljama, bez obzira na dob ili tip kože. Koža je pametan i dinamičan ekosustav, u stalnoj interakciji sa svojom okolinom. U normalnim se uvjetima koža može prirodno rehidratizirati, ali neki vanjski čimbenici poput zagađenja, UV zraka, duhana, alkohola, umora, stresa i klimatskih promjena povećavaju dehidraciju kože izmjenom navedenih prirodnih mehanizama. Koža se više ne može prirodno hidratizirati pa dehidratizira. Epiderma može puknuti, mogu se stvoriti mikro bore i zatezati. Posljedično, ten gubi svoju prirodnu boju i postaje bezbojan.

Ispitano pod dermatološkom kontrolom

Hidratizira

Učinkovitost hidratacije: 24 h (1)


Umiruje

Mekana koža: 85 % (2)

Baršunasta koža: 70 % (2)

Pogledajte izvore

Ovaj proizvod formuliran je prema ekobiološkom pristupu laboratorija NAOS kako bi se brinuo o Vama. U središtu ovog proizvoda:

Voda i lipidi su ključni sastojci kože, koji joj omogućavaju hidrataciju. U slučaju neravnoteže koža postaje dehidrirana i više ne funkcionira kako treba. Ovaj patentirani kompleksni spoj stimulira sintezu lipida u koži i ekspresiju akvaporina. Takvi "vodeni kanali", koji se prirodno nalaze u koži, prenose vodu do epidermalnih stanica.

Vanjski stres može kožu učiniti reaktivnom i osjetljivom. Ovaj patentirani kompleksni spoj povećava prag tolerancije kože, bez obzira na tip kože, kako bi se povećala njezina otpornost.

Pogledajte popis sastojaka

Tip kože
Godine

5/5

3 Recenzije
0 Recenzije
0 Recenzije
0 Recenzije
0 Recenzije
Poništi filtar
5/ 5
Spas za suhu kožu koja se peruta
Hidratizira, zagladi kožu i odličan je ispod šminke.
Helpful ?
0
5/ 5
Lice mi diše
Odličan serum, obzirom da imam psorijazu koja u nekim fazama zahvača predjele između očiju i nosa, spas za zatezanje i i svrbež je ovaj serum koji otpušta i hidratizira, smanjuje crvenilo. Lice mi prodiše i odličan je osječaj.
Helpful ?
0
5/ 5
Proizvod je top!
Imam mjesovitu kozu, uvijek pod puderom. Ovaj proizvod je genijalan, vec nakon par dana primjene vidi se pomak, nemam suhe dijelove oko nosa, a masna zona se ne sjaji toliko. Imam osjecaj da je iznutra hidrirao kozu.
Helpful ?
0