Hydrabio H2O

Dermatološka micelarna voda čisti, uklanja šminku, hidratizira.

Dnevni čistači bez ispiranja

Dehidrirana osjetljiva koža

Aquagenium™ patent

Za koga?

Odrasli, Teenageri

Koji su sastojci?

Pogledajte sastav
Propisano od dermatologa

Dokazana učinkovitost

95 % kože je detaljno očišćeno.*

 • Čisti kožu od nečistoća i čestica onečišćenja
 • Uklanja šminku s lica i očiju
 • Hidratizira
 • Umiruje
 • Koža postaje meka i sjajna
 • Dobra podnošljivost - Nekomedogeno - Ne ispirati
  Pogledajte izvore

  Svi proizvodi BIODERMA formulirani su prema principu ekobiologije koja je u središtu NAOS pristupa, za poštovanje ekosustava kože i dugoročno očuvanje njenog zdravlja.

  Hydrabio H2O prva je i jedina dermatološka micelarna voda koja savršeno odgovara koži. Njezini esteri masnih kiselina, sastavni elementi micela, slični su fosfolipidima membrana stanice kože i prirodno pomažu u ponovnom stvaranju hidrolipidnog sloja kože. Stoga Hydrabio H2O garantira podnošljivost i ugodu bez premca za optimalnu učinkovitost uklanjanja šminke. Osim toga, njezin izuzetan biološki patent Aquagenium™ kožu ponovno uči aktivirati prirodne kapacitete hidratiziranja stimuliranjem proizvodnje akvaporina, vodenih kanala u koži, i zadržati vodu potrebnu za ravnotežu.

  Lice
  Oči i kapci

  Ujutro i navečer – 7 dana tjedno

  • Korak 1 Pamučnu vatu namočite s Hydrabio H2O.
  • Korak 2 Čisti/uklanja šminku s lica i očiju.
  • Korak 3 Nije potrebno ispiranje.

  Eko-dizajn naših proizvoda: Svakodnevno radimo na poboljšanju naših proizvoda kako bismo umanjili njihov utjecaj na okoliš. Većina naših proizvoda izrađeni su od 100% plastike koja se može reciklirati. Sve naše kutijice mogu se 100% reciklirati i izrađene su od papira iz održivo upravljanih šuma. Upute za odvajanje ambalaže: Pogledajte lokalne upute za odvajanje otpada kako biste pravilno reciklirali svoj proizvod.

  Dehidracija kože dovodi do stanja neugode: zategnutost, ljuskanje, peckanje. Bez vode površinski slojevi kože ne mogu više obavljati svoju zaštitnu funkciju. Rezultat toga je da koža gubi svoju mekoću i elastičnost. Koža dobiva mrlje, a ten gubi svoj sjaj.

  Ispitano pod dermatološkom kontrolom

  Čisti
  Koža je pravilno očišćena: 95 % (1)
  Uklonjeno 92 % čestica onečišćenja (2)

  Koža postaje mekana
  Koža je mekša: 85 % (3)

  Pogledajte izvore

  Hidratizira
  +25 % hidratacije nakon 8 sati (4)

  Pogledajte izvore

  Ovaj proizvod formuliran je prema ekobiološkom pristupu laboratorija NAOS kako bi se brinuo o Vama. U središtu ovog proizvoda:

  Voda i lipidi su ključni sastojci kože, koji joj omogućavaju hidrataciju. U slučaju neravnoteže koža postaje dehidrirana i više ne funkcionira kako treba. Ovaj patentirani kompleksni spoj stimulira sintezu lipida u koži i ekspresiju akvaporina. Takvi "vodeni kanali", koji se prirodno nalaze u koži, prenose vodu do epidermalnih stanica.

  NAOS Istraživanja izumili su micelarnu vodu za čišćenje bez ispiranja i uklanjanje šminke. Micele, čiji je sastav inspiriran lipidima u koži, su nevidljive mikro-kapljice za čišćenje. Imaju sposobnost uhvatiti nečistoće, istovremeno čuvajući prirodni zaštitni sloj kože.

  Vanjski stres može kožu učiniti reaktivnom i osjetljivom. Ovaj patentirani kompleksni spoj povećava prag tolerancije kože, bez obzira na tip kože, kako bi se povećala njezina otpornost.

  Pogledajte popis sastojaka

  Tip kože
  Godine

  5/5

  4 Recenzije
  0 Recenzije
  0 Recenzije
  0 Recenzije
  0 Recenzije
  Poništi filtar
  5/ 5
  sve preporuke
  koristim već godinama,najbolja😊
  Helpful ?
  0
  5/ 5
  Najbolji proizvod ikada
  Imam jako osjetljivu kožu, moram pazljivo birati proizvode koje idu na lice, dobila sam preporuku za ovaj proizvod i odlucila isprobati, mogu reci prezadovoljna, ocisti kožu savrseno, osvjezava i što mi je najvaznije ni malo mi nije iritiralo kožu niti izazvalo crvenilo.
  Helpful ?
  0
  5/ 5
  Spas za dehidriranu kožu
  Jedna od najboljih, ako ne i najbolja micelarna vodica na tržištu. Imam mješovitu, dehidriranu kožu, a ova micelarna se brzo upije ,ne masti, a savršeno hidrira kožu. Koža je nakon primjene nahranjena, glatka i mekana, nema osjećaja zatezanja, iritacije i crvenila. Micelarna je pogodna i za vrlo osjetljivu kožu. Odlična vrijednost za novac, želite li kvalitetnu micelarnu koja ne isušuje, a pritom djeluje i kao tonik za dehidriranu kožu, ne tražite dalje!
  Helpful ?
  0