Hydrabio Gel-Crème

Umirujuća njega za kožu koja pruža hidrataciju i intenzivan sjaj.

Dnevna njega

Normalna do kombinirana koža Dehidrirana osjetljiva koža

Aquagenium™ patent

Za koga?

Odrasli, Teenageri

Koji su sastojci?

Pogledajte sastav

Dokazana učinkovitost

Učinkovitost hidratacije: 8 h.*

HYDRABIO GEL-CREME

 • Intenzivno i trajno hidratizira
 • Zaglađuje teksturu kože i otkriva njezin sjaj
 • Daje osjećaj svježine i ugode
 • Vrlo dobra podnošljivost - Nekomedogeno - Izvrsna podloga za šminku - Svjež i lagan miris
  Pogledajte izvore

  Svi proizvodi BIODERMA formulirani su prema principu ekobiologije koja je u središtu NAOS pristupa, za poštovanje ekosustava kože i dugoročno očuvanje njenog zdravlja.

  Hydrabio Gel-crème, s patentiranim kompleksnim spojem Aquagenium™, pruža intenzivnu hidrataciju, trenutačno i dugotrajno. Kožu ponovno uči aktivirati prirodne kapacitete hidratiziranja stimuliranjem proizvodnje akvaporina, vodenih kanala u koži, i zadržati vodu potrebnu za ravnotežu.
  Zahvaljujući emulziji inspiriranoj strukturom epiderme, aktivni sastojci patenta Aquagénium™ prodiru duboko i ciljano. Tako koža vraća svoj prirodni kapacitet hidratacije.

  Eliminacijom mrtvih stanica i progresivnim smanjivanjem gornjeg sloja kože, salicilna kiselina izjednačava i izglađuje površinu kože koja trajno postiže sjaj.
  Konačno, vitamin E pomaže u zaštiti kože od oksidativnog stresa i borbi protiv preranog starenja kože.

  Lice
  Vrat
  Bioderma proizvod korak po korak
  Bioderma proizvod korak po korak

  Ujutro i/ili navečer

  • Korak 1 Nanesite Hydrabio Gel-Crème na lice i vrat.
  • Korak 2 Nježno umasiravajte dok se ne upije.

  Eko-dizajn naših proizvoda: Svakodnevno radimo na poboljšanju naših proizvoda kako bismo umanjili njihov utjecaj na okoliš. Većina naših proizvoda izrađeni su od 100% plastike koja se može reciklirati. Sve naše kutijice mogu se 100% reciklirati i izrađene su od papira iz održivo upravljanih šuma. Upute za odvajanje ambalaže: Pogledajte lokalne upute za odvajanje otpada kako biste pravilno reciklirali svoj proizvod.

  Svakog dana koža lica gubi vodu i taj dnevni gubitak vode tiče se svih muškaraca i žena u svim zemljama, bez obzira na dob ili tip kože. Koža je pametan i dinamičan ekosustav, u stalnoj interakciji sa svojom okolinom. U normalnim se uvjetima koža može prirodno rehidratizirati, ali neki vanjski čimbenici poput zagađenja, UV zraka, duhana, alkohola, umora, stresa i klimatskih promjena povećavaju dehidraciju kože izmjenom navedenih prirodnih mehanizama. Koža se više ne može prirodno hidratizirati pa dehidratizira. Epiderma može puknuti, mogu se stvoriti mikro bore i zatezati. Posljedično, ten gubi svoju prirodnu boju i postaje bezbojan.

  Ispitano pod dermatološkom kontrolom

  Hidratizira
  Hidratizirana koža: 90 % (1)
  Obnovljena koža: 85 % (1)

  Pogledajte izvore

  Hidratizira
  Učinkovitost hidratacije: 8 h (2)

  Otkriva sjaj kože
  Sjajnija koža: 75 % (1)
  Još glađa koža: 85 % (1)

  Pogledajte izvore

  Ovaj proizvod formuliran je prema ekobiološkom pristupu laboratorija NAOS kako bi se brinuo o Vama. U središtu ovog proizvoda:

  Voda i lipidi su ključni sastojci kože, koji joj omogućavaju hidrataciju. U slučaju neravnoteže koža postaje dehidrirana i više ne funkcionira kako treba. Ovaj patentirani kompleksni spoj stimulira sintezu lipida u koži i ekspresiju akvaporina. Takvi "vodeni kanali", koji se prirodno nalaze u koži, prenose vodu do epidermalnih stanica.

  Vanjski stres može kožu učiniti reaktivnom i osjetljivom. Ovaj patentirani kompleksni spoj povećava prag tolerancije kože, bez obzira na tip kože, kako bi se povećala njezina otpornost.

  Pogledajte popis sastojaka

  Tip kože
  Godine

  5/5

  4 Recenzije
  0 Recenzije
  0 Recenzije
  0 Recenzije
  0 Recenzije
  Poništi filtar
  5/ 5
  Odlična hidratantna gel krema
  Osim što oduševljava teksturom, iznimno je lagana na koži, brzo se upija i odlična je podloga za make up.
  Helpful ?
  0
  5/ 5
  Hydrabio Gel Crème
  Volim Hydrabio Gel kremu jer je lagane, gelaste teksture što izvrsno odgovara mojoj mješovitoj do masnoj koži. Kožu lica ostavlja hidratiziranom i osvježenom bez masnog traga. Idealana za korištenje u jutarnjoj i večernjoj rutini.
  Helpful ?
  0
  5/ 5
  Proizvod za svaku kožu
  Gel krema savršeno se upija, odlična je podloga za make up i najvažnije savršena je i za masnu kožu.
  Helpful ?
  0