Hydrabio Crème

Kremasta njega za hidrataciju i intenzivan sjaj.

Dnevna njega

Dehidrirana osjetljiva koža Suha do vrlo suha osjetljiva koža

Aquagenium™ patent

Za koga?

Odrasli, Teenageri

Koji su sastojci?

Pogledajte sastav

Dokazana učinkovitost

Učinak hidratacije: 8 h.*

 • Trajno i duboko hidratizira i hrani
 • Izglađuje teksturu kože i otkriva njezin sjaj
 • Pruža osjećaj mekoće i ugode
 • Vrlo dobra podnošljivost - Nekomedogeno - Izvrsna podloga za šminku - Svjež i lagan miris
  Pogledajte izvore

  Svi proizvodi BIODERMA formulirani su prema principu ekobiologije koja je u središtu NAOS pristupa, za poštovanje ekosustava kože i dugoročno očuvanje njenog zdravlja.

  Hydrabio Crème, s patentiranim biološkim kompleksnim spojem Aquagenium™, trenutačno i dugotrajno ostvaruje intenzivnu hidrataciju. Kožu ponovno uči aktivirati prirodne kapacitete hidratiziranja stimuliranjem proizvodnje akvaporina, vodenih kanala u koži, i zadržati vodu potrebnu za ravnotežu.
  Zahvaljujući emulziji nadahnutoj strukturom epiderme, aktivni sastojci patenta Aquagénium™ prodiru dublje i više ciljano. Koža tako vraća svoj prirodni kapacitet hidratacije.

  Bogata i kremasta tekstura kreme Hydrabio Crème intenzivno hrani kožu.
  Eliminacijom mrtvih stanica i progresivnim smanjivanjem gornjeg sloja kože, salicilna kiselina izjednačava i izglađuje površinu kože koja trajno postiže sjaj.
  Konačno, vitamin E pomaže u zaštiti kože od oksidativnog stresa i borbi protiv preranog starenja kože.

  Lice
  Vrat

  Ujutro i/ili navečer

  • Korak 1 Nanesite Hydrabio Crème na lice i vrat.
  • Korak 2 Nježno umasiravajte dok se ne upije.

  Eko-dizajn naših proizvoda: Svakodnevno radimo na poboljšanju naših proizvoda kako bismo umanjili njihov utjecaj na okoliš. Većina naših proizvoda izrađeni su od 100% plastike koja se može reciklirati. Sve naše kutijice mogu se 100% reciklirati i izrađene su od papira iz održivo upravljanih šuma. Upute za odvajanje ambalaže: Pogledajte lokalne upute za odvajanje otpada kako biste pravilno reciklirali svoj proizvod.

  Svakog dana koža lica gubi vodu i taj dnevni gubitak vode tiče se svih muškaraca i žena u svim zemljama, bez obzira na dob ili tip kože. Koža je pametan i dinamičan ekosustav, u stalnoj interakciji sa svojom okolinom. U normalnim se uvjetima koža može prirodno rehidratizirati, ali neki vanjski čimbenici poput zagađenja, UV zraka, duhana, alkohola, umora, stresa i klimatskih promjena povećavaju dehidraciju kože izmjenom navedenih prirodnih mehanizama. Koža se više ne može prirodno hidratizirati pa dehidratizira. Epiderma može puknuti, mogu se stvoriti mikro bore i zatezati. Posljedično, ten gubi svoju prirodnu boju i postaje bezbojan.

  Ispitano pod dermatološkom kontrolom

  Hidratizira
  Hidratizirana koža: 91 % (1)

  Hrani
  Nahranjena koža: 78 % (1)

  Pogledajte izvore

  Hidratizira
  Učinkovitost hidratacije: 8 h (2)

  Otrkiva sjaj kože
  Sjajnija koža: 74 % (1)

  Pogledajte izvore

  Ovaj proizvod formuliran je prema ekobiološkom pristupu laboratorija NAOS kako bi se brinuo o Vama. U središtu ovog proizvoda:

  Voda i lipidi su ključni sastojci kože, koji joj omogućavaju hidrataciju. U slučaju neravnoteže koža postaje dehidrirana i više ne funkcionira kako treba. Ovaj patentirani kompleksni spoj stimulira sintezu lipida u koži i ekspresiju akvaporina. Takvi "vodeni kanali", koji se prirodno nalaze u koži, prenose vodu do epidermalnih stanica.

  Vanjski stres može kožu učiniti reaktivnom i osjetljivom. Ovaj patentirani kompleksni spoj povećava prag tolerancije kože, bez obzira na tip kože, kako bi se povećala njezina otpornost.

  Pogledajte popis sastojaka

  Tip kože
  Godine

  5/5

  4 Recenzije
  0 Recenzije
  0 Recenzije
  0 Recenzije
  0 Recenzije
  Poništi filtar
  5/ 5
  Savršenstvo
  Napokon krema koja zaista pomaže mojoj suhoj koži lica. Bogata tekstura, lako se nanosi te ostavlja svilenkasti osjećaj na koži.
  Helpful ?
  0
  5/ 5
  Izvrsna krema
  Jako dobra i hranjiva krema za lice i vrat, koza je svilenkasta nakon nanosenja kreme. Idealna kao podloga za tekući puder.
  Helpful ?
  0
  5/ 5
  Odlična krema!
  Krema je iznimno hidratnta, koža je nahranjena, glatka, nježna je i ne ostavlja težak trag na licu već se postiže predivan glow efekt.
  Helpful ?
  0