Atoderm Préventive

Hranjiva krema za učvršćivanje kože koja usporava pogoršanje suhoće kože od rođenja.

Dnevna njega

Suha do vrlo suha osjetljiva koža Vrlo suha, iritirana do atopična koža

Skin barrier therapy™ patent

Za koga?

Djeca, Novorođenčad

Koji su sastojci?

Pogledajte sastav
Propisano od dermatologa

Učinkovitost dokazalo kliničko istraživanje

Smanjuje suhoću kože za 64 % nakon 29 dana upotrebe.*

 • Ograničava pogoršanje suhoće kože, od rođenja
 • Jača i štiti kožu
 • Vrlo dobra podnošljivost - Iznimno ugodna tekstura - Brzo upijanje - Slab miris
 • Odgovara vrlo suhoj do potencijalno atopičnoj, osjetljivoj koži
 • Pogledajte izvore

  Svi proizvodi BIODERMA formulirani su prema principu ekobiologije koja je u središtu NAOS pristupa, za poštovanje ekosustava kože i dugoročno očuvanje njenog zdravlja.

  Atoderm Préventive je hranjiva krema za učvršćivanje kože koja usporava pogoršanje suhoće kože od rođenja.
  Izuzetan kompleksni spoj Lipigenium™ pomaže obnoviti učinkoviti zaštitni sloj kože.
  Patentirani kompleksni spoj SKIN BARRIER THERAPY™ sprječava vezanje određenih bakterija (Zlatni stafilokok) na površinu kože, što može pogoršati suhoću kože.

  Tijelo
  Lice
  Bioderma proizvod korak po korak
  Bioderma proizvod korak po korak

  Jednom ili dvaput dnevno.

  • Korak 1 Nanesite Atoderm Preventive na lice i/ili tijelo, na očišćenu kožu.
  • Korak 2 Nježno umasiravajte dok se ne upije.

  Može se koristiti kod novorođenčadi, uz izuzetak nedonoščadi. Ne nanosite na oštećena područja i područja koja vlaže. Ako suhoća ne nestane, potražite savjet liječnika specijalista.

  Eko-dizajn naših proizvoda: Svakodnevno radimo na poboljšanju naših proizvoda kako bismo umanjili njihov utjecaj na okoliš. Većina naših proizvoda izrađeni su od 100% plastike koja se može reciklirati. Sve naše kutijice mogu se 100% reciklirati i izrađene su od papira iz održivo upravljanih šuma. Upute za odvajanje ambalaže: Pogledajte lokalne upute za odvajanje otpada kako biste pravilno reciklirali svoj proizvod.

  60 % novorođenčadi rođeno je s oštećnim zaštitnim slojem kože, što za rezultat ima vrlo suhu kožu. Prije napunjene prve godine, 20 % novorođenčadi razvije atopičnu kožu koju karakteriziraju ozbiljni ponavljajući ciklusi suhoće. Znanstvena zajednica danas preporučuje rano djelovanje kod novorođnčadi kako bi se sačuvao njihov zaštitni sloj kože.

  Rezultati dokazani kliničkim studijama

  Ograničava pogoršanje suhoće kože
  Smanjuje suhoću kože za 64 % nakon 29 dana upotrebe (1)

  Jača i štiti kožu
  TEWL: -36 % nakon 28 dana upotrebe (2)

  Pogledajte izvore
  Dokaz o učinkovitosti Bioderma proizvoda

  Ovaj proizvod formuliran je prema ekobiološkom pristupu laboratorija NAOS kako bi se brinuo o Vama. U središtu ovog proizvoda:

  Bakterije se prirodno nalaze na površini kože i nužne su za njezinu ravnotežu. U slučaju kože sklone atopiji, prekomjerne razine određenih bakterija mogu izazvati pogoršanje stanja. Ovaj patentirani kompleksni spoj ograničava prianjanje tih bakterija uz površinu kože. Ovaj patent NAOS Istraživanja osmišljen je u gradu Aix-en-Provence i razvijen u našim laboratorijima.

  Koža ima prirodnu zaštitnu funkciju koja ju štiti od okoline. Kod suhe kože sklone atopiji, tom zaštitnom sloju nedostaju lipidi i bjelančevine te on više nema svoju ulogu. Ova tehnologija pomaže u obnavljanju učinkovitog zaštitnog sloja kože. Ova tehnologija NAOS Istraživanja osmišljen je u gradu Aix-en-Provence i razvijen u našim laboratorijima.

  Vanjski stres može kožu učiniti reaktivnom i osjetljivom. Ovaj patentirani kompleksni spoj povećava prag tolerancije kože, bez obzira na tip kože, kako bi se povećala njezina otpornost. Ovaj patent NAOS Istraživanja osmišljen je u gradu Aix-en-Provence i razvijen u našim laboratorijima.

  Pogledajte popis sastojaka

  Skin type
  Age range

  0/5

  0 reviews
  0 reviews
  0 reviews
  0 reviews
  0 reviews
  Reset filter
  No reviews