Atoderm SOS spray

Sprej protiv svrbeži za trenutačno olakšanje.

Povremena ciljana njega

Suha do vrlo suha osjetljiva koža Vrlo suha, iritirana do atopična koža

Skin relief technology

Za koga?

Za cijelu obitelj (osim nedonoščadi)

Koji su sastojci?

Pogledajte sastav
Propisano od dermatologa

Učinkovitost dokazalo kliničko istraživanje

Umiruje svrbež u 60 sekundi i učinkovito traje 6 sati.*

ATODERM SOS SPRAY

 • Ublažava osjećaj svrbeži u 60 sekundi i učinkovit je 6 sati*
 • Smanjuje nagon za češanjem i pruža trenutačan osjećaj ugode Pruža trenutačan osjećaj svježine
 • Vrlo dobra podnošljivost - Nekomedogeno - Iznimno lagana tekstura - Bez mirisa - Iznimno brza primjena 360° u jednom jednostavnom koraku - Ne ostavlja mrlje na odjeći
 • Odgovara nadraženoj, suhoj do vrlo suhoj, osjetljivoj koži.
 • Pogledajte izvore

  Svi proizvodi BIODERMA formulirani su prema principu ekobiologije koja je u središtu NAOS pristupa, za poštovanje ekosustava kože i dugoročno očuvanje njenog zdravlja.

  Atoderm SOS Spray koristi pogodnosti novog znanstvenog otkrića: identificirana su 2 nova biološka cilja kao uzroci svrbeži kože sklone atopiji i psorijazi. Ova njega djeluje i na drugim biološkim stazama za čestu ili privremenu svrbež.
  Nova tehnologija Skin Relief (sadrži ekstrakte ambore i zelenog čaja), u kombinaciji s poznatim umirujućim, dermatološki aktivnim sastojkom enoksolonom, od samog početka blokira biološki proces odgovoran za svrbež i direktno utječe na svaki od uključenih puteva.
  Patent Skin Barrier Therapy™ štiti čak i najsušu kožu od bakterija koje uzrokuju pojačavanje svrbeži.
  I posljednje, vitamin PP i skvalan dopunjuju formulu kako bi osigurali lipide potrebne za jačanje zaštitnog sloja kože.
  Patentirani prirodni kompleksni spoj D.A.F.™ (stanciuplatos) podiže prag podnošljivosti kože.
  Rezultati: Koža je trenutačno umirena, a nagon za češanjem trajno smanjen. Za trenutačan osjećaj ugode, dugotrajnu hidrataciju i intenzivnu zaštitu.

  Lice
  Tijelo
  Bioderma proizvod korak po korak
  Bioderma proizvod korak po korak

  Nanesite po potrebi.

  • Korak 1 Raspršite po čistoj koži s udaljenosti od 20 cm.
  • Korak 2 Po potrebi razmažite.
  • Korak 3 Ostavite da se osuši.

  Raspršite u dlanu ruke prije nanošenja na lice. Ne udišite. Može se koristiti kod novorođenčadi, uz izuzetak nedonoščadi. Ovaj proizvod nije lijek. Ako na koži nema poboljšanja ili problem ne nestaje, potražite savjet liječnika specijalista. Koristi se sam ili uz medicinsko liječenje nakon savjeta liječnika. Upozorenje. Spremnik pod tlakom: može eksplodirati ako se zagrije. Držite dalje od vrućine, vrućih površina, iskri, otvorenih plamena i ostalih izvora zapaljenja. Zabranjeno pušenje. Ne bušite ili palite, čak ni nakon upotrebe. Zaštitite od sunčevog svjetla. Ne izlažite temperaturama koje prelaze 50 °C/122 °F. Čuvati izvan dohvata djece.

  Eko-dizajn naših proizvoda: Svakodnevno radimo na poboljšanju naših proizvoda kako bismo umanjili njihov utjecaj na okoliš. Većina naših proizvoda izrađeni su od 100% plastike koja se može reciklirati. Sve naše kutijice mogu se 100% reciklirati i izrađene su od papira iz održivo upravljanih šuma. Upute za odvajanje ambalaže: Pogledajte lokalne upute za odvajanje otpada kako biste pravilno reciklirali svoj proizvod.

  Bez obzira radi li se čestoj ili privremenoj svrbeži, povezuje se sa suhom kožom, senilnom kserozom, kontaktnim dermatitisom, kroničnom urtikarijom, atopijskim dermatitisom ili psorijazom.
  Osim toga, neki "vanjski čimbenici" poput tvrde vode, upotrebe neodgovarajućih proizvoda za čišćenje, hladnoće, temperaturnih kretanja i zagađenja mogu pogoršati stanje kože i izazvati jaku svrbež.
  Sam čin češanja može predstavljati rizik od infekcije. Što više osoba češe svoju kožu, izglednije je da će ju izložiti mikrobima. Dolazi do začaranog kruga.
  Svrbež može imati velik utjecaj na kvalitetu života, uzrokovati poremećaje u spavanju, nelagodu u dnevnim aktivnostima, promjene raspoloženja, povećanu anksioznost, opću boležljivost i još puno toga.
  Bez obzira na uzrok svrbeži, može se pojaviti u bilo kojem trenutku, tijekom dana ili noći. Nagon za češanjem je jak; koža postaje crvena i nadražena.

  Rezultati dokazani kliničkim studijama

  Umiruje svrbež
  Koža je umirena u 60 sekundi*
  Smanjuje nagon za češanjem: 99 %*

  Pogledajte izvore

  Umiruje svrbež
  Koža je umirena 6 sati*

  Pogledajte izvore

  Ovaj proizvod formuliran je prema ekobiološkom pristupu laboratorija NAOS kako bi se brinuo o Vama. U središtu ovog proizvoda:

  Svrbež, koja se često povezuje s dermatološkim poremećajima, može imati različite uzroke. Ova tehnologija umiruje kožu i ograničava nagon za češanjem.

  Bakterije se prirodno nalaze na površini kože i nužne su za njezinu ravnotežu. U slučaju kože sklone atopiji, prekomjerne razine određenih bakterija mogu izazvati pogoršanje stanja. Ovaj patentirani kompleksni spoj ograničava prianjanje tih bakterija uz površinu kože.

  Vanjski stres može kožu učiniti reaktivnom i osjetljivom. Ovaj patentirani kompleksni spoj povećava prag tolerancije kože, bez obzira na tip kože, kako bi se povećala njezina otpornost.

  Pogledajte popis sastojaka

  Tip kože
  Godine

  5/5

  1 Recenzija
  0 Recenzije
  0 Recenzije
  0 Recenzije
  0 Recenzije
  Poništi filtar
  5/ 5
  Spas u zadnji čas
  Prilikom atopijsko dermatitisa vrlo brzo i učinkovito smanjuje nelagodan osjecaj i umiruje kožu.
  Helpful ?
  0