Nova dvofazna formula daje Photoderm Eau solaire BRONZ SPF30 ultra laganu vodenastu teksturu, za nemasnu zaštitu od sunca.

Tekstura kombinira:

60% uljnu fazu, pruža učinkovitu zaštitu i sadrži DERMSHIELD sastavljen od biomimetičkih lipida.

40% vodenastu fazu, sastavljena od vode fiziološkog pH koji poštuje ekosustav kože i obogaćena je specifičnim aktivnim sastojcima.

 

Emulziju je potrebno promućkati kako bi se dobila homogena formula, kombinirajući dobrobiti obje. Rezultat? Ultra lagana vodena tekstura koja trenutno osvježava i ostavlja osjećaj gole kože. Koža je dubinski hidrirana 8 sati.

Mnogi od nas žele dobiti dugotrajnu, blistavu preplanulost, kao uspomenu na more i ljeto ali su svjesni i opasnosti UV zraka. Uz Photoderm Eau Solaire BRONZ SPF30 više nema potrebe birati između blistave osunčane kože i UV zaštite. Ova nova ultra-lagana, osvježavajuća voda za zaštitu od sunca produljuje prirodno inducirano tamnjenje dok također pruža visoku razinu zaštite i hidratacije tijekom 8 sati, za vidljivo preplanulu kožu nakon 5 dana.(2)

Presentation of the water based sun protection Photoderm Eau solaire ANTI-OX SPF50

Tamnjenje je prirodan način zaštite kože od sunca i UV zračenja. BRONZ COMPLEX biološki potiče taj proces kroz aktivne sastojke koji jačaju prirodnu sposobnost samoobrane kože od UV zraka. Photoderm Eau Solaire BRONZ SPF30 jača sposobnost vaše kože da se sama obrani, dok pojačava i produljuje vašu prirodnu preplanulost: koža je preplanula nakon 5 dana(2).

Otkrijte Photoderm Eau solaire BRONZ SPF30

Representation of the BRONZ COMPLEX used in Bioderma's Photoderm Eau solaire BRONZ SPF30

Uz BRONZ kompleks Eau Solaire emulzija osnažena je Photoderm SUN ACTIVE DEFENSE patentom

Representation of the Sun Active Defense formula used in Bioderma's Photoderm Products

Ovaj patent pruža visokotehnološku zaštitu od sunca pojačanu protiv UVB i UVA zraka.

Minimalistička kombinacija četiri i samo četiri sigurna UV filtra (bez oktokrilena) biološka zaštita koja poboljšava prirodnu samoobrambenu sposobnost kože: 

+24% imunološke obrambene zaštite kože (4) 

+26% antioksidativne zaštite (4) 

96% DNK zaštite (5).

Kombinacijom sigurnih UV filtara i biološke zaštite, ova nova emulzija na bazi vode i ulja pruža dugotrajnu njegu koja čuva zdravlje kože na suncu.

Zaštita od sunca

Osjetljiva koža

SUN ACTIVE DEFENSE PATENT

Photoderm Eau solaire BRONZ SPF30

(No opinion yet)

Visoka zaštita od UVA i UVB zraka, koja hidrira do 8h. Vodootporne, nemasne i neljepljive teksture otporne na znoj i pjesak. Potiče tamnjenje.

Za koga?

Odrasli

(1) Procjena hidratantnog djelovanja pomoću Corneometra®, 10 ispitanika, tijekom 8 sati
(2) Test upotrebe pod dermatološkom i oftalmološkom kontrolom, 21 ispitanik, 21 dan.
(3) ORAC test u odnosu na ekvimolarnu koncentraciju vitamina E
(4)   In vivo procjena Sun Active Defense, 10 dobrovoljaca, 5 dana u odnosu na placebo
(5) In vitro analiza zaštite DNK nakon UVA zračenja koju pruža Sun Active Defense

Kao ekobiolozi, vidimo kožu kao ekosustav u stalnoj interakciji s okolinom i nastojimo ograničiti svoj utjecaj na nju. Naša nova generacija sredstava za zaštitu od sunca je ISPITIVANA U VODENIM EKOSUSTAVIMA, što jamči: 100% ne-ekotoksičnost i poštuje vodene ekosustave, ne predstavlja toksičnost za koralje, mikroalge (NF ISO 10253) i dafnije (OECD 202).