Sébium H2O

Dermatološka micelarna voda čisti, uklanja šminku, pročišćava kožu bez isušivanja.

Dnevni čistači bez ispiranja

Kombinirana do masna koža Koža sklona aknama

Micellar technology

Za koga?

Odrasli, Teenageri

Koji su sastojci?

Pogledajte sastav
Propisano od dermatologa

Dokazana učinkovitost

95 % ispitanika kožu smatraju čišćom.*

 • Čisti bez isušivanja kože
 • Pročišćava kožu i ograničava izlučivanje sebuma
 • Pruža trenutačan osjećaj svježine
 • Uklanja šminku s lica
 • Vrlo dobra podnošljivost - Nekomedogeno - Bez ispiranja
  Pogledajte izvore

  Svi proizvodi BIODERMA formulirani su prema principu ekobiologije koja je u središtu NAOS pristupa, za poštovanje ekosustava kože i dugoročno očuvanje njenog zdravlja.

  Sébium H2O je posebna micelarna voda za uklanjanje šminke, za kombiniranu do masnu kožu, koja oponaša prirodni sastav kože za savršeno uklanjanje šminke i potpuno uvažavanje čak i najosjetljivije kože. Obogaćena pročišćavajućim agensima, cinkovim glukonatom i bakrovim sulfatom, Sébium H2O pročišćava kožu i ograničava izlučivanje sebuma. Patentirani prirodni kompleksni spoj podiže prag podnošljivosti kože.

  Lice

  Ujutro i/ili navečer

  • Korak 1 Namočite pamučnu vatu sa Sébium H2O.
  • Korak 2 Nježno očistite i/ili uklonite šminku sa svog lica.
  • Korak 3 Nije potrebno ispiranje.

  Eko-dizajn naših proizvoda: Svakodnevno radimo na poboljšanju naših proizvoda kako bismo umanjili njihov utjecaj na okoliš. Većina naših proizvoda izrađeni su od 100% plastike koja se može reciklirati. Sve naše kutijice mogu se 100% reciklirati i izrađene su od papira iz održivo upravljanih šuma. Upute za odvajanje ambalaže: Pogledajte lokalne upute za odvajanje otpada kako biste pravilno reciklirali svoj proizvod.

  Kombiniranu do masnu kožu karakterizira višak sebuma ili na T-zoni (kombinirana) ili po cijelom licu (masna koža). Povezani klinički znakovi su sjaj, beživotan ten i često proširene pore.
  Mogu se pojaviti relativno upaljeni prištići ili miteseri. Ako se ovi simptomi ponavljaju, kožu smatramo sklonu aknama.

  Ispitano pod dermatološkom kontrolom

  Čisti bez isušivanja kože
  Nježnost procesa čišćenja: 95 % (1)
  Uklanja 93 % mikročestica s kože (2)

  Pročišćava kožu
  Pročišćena koža: 95 % (1)

  Pogledajte izvore

  Ovaj proizvod formuliran je prema ekobiološkom pristupu laboratorija NAOS kako bi se brinuo o Vama. U središtu ovog proizvoda:

  NAOS Istraživanja izumili su micelarnu vodu za čišćenje bez ispiranja i uklanjanje šminke. Micele, čiji je sastav inspiriran lipidima u koži, su nevidljive mikro-kapljice za čišćenje. Imaju sposobnost uhvatiti nečistoće, istovremeno čuvajući prirodni zaštitni sloj kože.

  Vanjski stres može kožu učiniti reaktivnom i osjetljivom. Ovaj patentirani kompleksni spoj povećava prag tolerancije kože, bez obzira na tip kože, kako bi se povećala njezina otpornost.

  Pogledajte popis sastojaka

  Tip kože
  Godine

  5/5

  2 Recenzije
  0 Recenzije
  0 Recenzije
  0 Recenzije
  0 Recenzije
  Poništi filtar
  5/ 5
  Najbolja micelarna!
  Obožavam ovu micelarnu, odlično čisti šminku bez osjećaja zatezanja. Lice nakon čišćenja ne bude crveno, a najbolje je što se može koristiti i bez ispiranja. No, najbolja je u kombinaciji s gel čistačem iz iste Sebium linije. Tople preporuke svima koji traže micelarnu za masnu kožu sklonu aknama.
  Helpful ?
  0
  5/ 5
  Odličan čistač
  Za moju osjetljivu kožu s pokojim prištićem idealna micelarna. Tek nakon što sam kupila ovu, shvatila sam da prijašnja nažalost nije dobro odrađivala posao što mi je uzrokovalo probleme s licem. Odlično uklanja make up i nečistoće. Kožu mi ostavlja osvježenom bez zatezanja i crvenila. Meni nije stvorila nikakve iritacije. Samo čista koža.
  Helpful ?
  0