Sébium Gel moussant

Nježan proizvod za čišćenje. Uklanja nečistoće, kontrolira sjaj.

Dnevni čistači koji se ispiru

Kombinirana do masna koža

D.A.F. Patent

Za koga?

Odrasli, Teenageri

Koji su sastojci?

Pogledajte sastav
Propisano od dermatologa

Mekan, nježan proizvod za čišćenje.

Očišćena i ugodna koža: 100 %. (1)

 • Nježno čisti
 • Ograničava lučenje sebuma
 • Sprječava začepljenje pora
 • Garantira dobru podnošljivost kože i očiju
 • Mirisna formula - Nekomedogeno - Ne isušuje - Bez sapuna
  Pogledajte izvore

  Svi proizvodi BIODERMA formulirani su prema principu ekobiologije koja je u središtu NAOS pristupa, za poštovanje ekosustava kože i dugoročno očuvanje njenog zdravlja.

  Sébium Gel moussant nježno čisti kožu, bez isušivanja: zajedno s cinkovim sulfatom i bakrenim sulfatom, čisti epidermu, smanjuje broj nepravilnosti i ograničava lučenje sebuma. Njegova iznimno nježna formula bez sapuna poštuje ravnotežu kože: zadržava se fiziološki pH. Patentirani prirodni kompleksni spoj povisio je prag podnošljivosti kože.

  Lice
  Tijelo

  Ujutro i/ili navečer – 7 dana tjedno

  • Korak 1 Nanesite na vlažnu kožu.
  • Korak 2 Razradite u pjenu.
  • Korak 3 Dobro isperite.
  • Korak 4 Nježno osušite.
  • Korak 5 Može se koristiti kao pjena za brijanje.

  Eko-dizajn naših proizvoda: Svakodnevno radimo na poboljšanju naših proizvoda kako bismo umanjili njihov utjecaj na okoliš. Većina naših proizvoda izrađeni su od 100% plastike koja se može reciklirati. Sve naše kutijice mogu se 100% reciklirati i izrađene su od papira iz održivo upravljanih šuma. Upute za odvajanje ambalaže: Pogledajte lokalne upute za odvajanje otpada kako biste pravilno reciklirali svoj proizvod.

  Čišćenje lica prvi je nužan korak bilo koje rutinske njege lica. Uzevši u obzir da je lice najvažniji dio tijela za 60 % žena, taj korak ne treba zanemariti. Rješava kožu od nakupljenih nečistoća (sebum, znoj, mrtve stanice, bakterije, kozmetika, solarni filtri, šminka, prašina i ostali zagađivači) kako bi se pripremila za druge tretmane. Bez tog nužnog čišćenja ujutro i navečer, koža postaje zagušena: hidrolipidni sloj više ne igra svoju zaštitnu ulogu i pore se začepljuju. Kao rezultat, pojavljuju se nepravilnosti (miteseri i pjege), a ten je beživotan i neujednačen. Za kombiniranu i aknama sklonu kožu, čišćenje je čak i važnije jer tu postoji višak sebuma. Čišćenje bi trebalo eliminirati sve nečistoće bez napadanja kože.

  Ispitano pod dermatološkom kontrolom

  Ograničava lučenje sebuma
  68 % manje odmah nakon upotrebe (1)

  Pogledajte izvore

  Čisti
  Očišćena koža: 100 % (1)

  Učinkovit protiv nepravilnosti
  23 % smanjuje ukupan broj lezija od akni (2)

  Ograničava lučenje sebuma
  37,5 % manje nakon 28 dana (1)

  Pogledajte izvore

  Ovaj proizvod formuliran je prema ekobiološkom pristupu laboratorija NAOS kako bi se brinuo o Vama. U središtu ovog proizvoda:

  Vanjski stres može kožu učiniti reaktivnom i osjetljivom. Ovaj patentirani kompleksni spoj povećava prag tolerancije kože, bez obzira na tip kože, kako bi se povećala njezina otpornost.

  Pogledajte popis sastojaka

  Tip kože
  Godine

  4.9/5

  6 Recenzije
  1 Recenzija
  0 Recenzije
  0 Recenzije
  0 Recenzije
  Poništi filtar
  5/ 5
  Mekana i čista koža
  Ovaj gel mi se pokazao izvrsnim za za ciscenje lica. Mekane konzostencije, ugodan i jako finog mirisa. Ne isušuje kožu što mi je izrazito važno jer je moja koža suha.
  Helpful ?
  0
  5/ 5
  Najbolji gel za čišćenje
  Najbolji gel za čišćenje lica koji sam ikada probala! Lagan, uklanja nečistoće, ne isušuje kosu i super miriši. Preporučujem svima.
  Helpful ?
  0
  5/ 5
  Odličan proizvod
  Odličan gel za čišćenje masne kože. Vrlo je nježan, ali unatoč tome jako dobro očisti kožu. Nakon čišćenja nema onog škripavog osjećaja na licu niti osjećaja zatezanja kože. Ima jako lijep, nježan miris. Sve preporuke.
  Helpful ?
  0