Pigmentbio C-Concentrate

Visoko djelotvoran vitamin C za intenzivno uklanjanje tamnih mrlja

Serum

Koža sklona hiperpigmentaciji Tamne mrlje i pigmentne nepravilnosti Sunčeve mrlje, tamne mrlje, fotostarenje

LumiReveal™ technology

Za koga?

Odrasli

Koji su sastojci?

Pogledajte sastav

Dokazana učinkovitost

Veličina tamnih mrlja: -41%.*

  • Smanjuje intenzitet i veličinu postojećih mrlja
  • Sprječava pojavu novih pigmentacijskih mrlja
  • Izglađuje i usavršava teksturu kože tako da bolje reflektira svjetlo
  • Izjednačava i posvjetljuje ten (vraća sjaj koži)
  • Hidratizira 8 sati

Nekomedogeno - Lagana tekstura gel kreme - Brzo upijanje

Pogledajte izvore

Svi proizvodi BIODERMA formulirani su prema principu ekobiologije koja je u središtu NAOS pristupa, za poštovanje ekosustava kože i dugoročno očuvanje njenog zdravlja.

Inspirirani vodećim dermatološkim tretmanima (poput Kligmanove formule), Laboratoriji Bioderma osmislila je tehnologiju LumiReveal™ kako bi svima s kožnim hiperpigmentacijama pružila tretman bez neželjenih nuspojava.

Ova tehnologija djeluje učinkovito i dugotrajno na tri biološke faze koje uzrokuju hiperpigmentaciju, istovremeno osiguravajući dobru toleranciju:

> Upala: glabridin smanjuje upalu koja uzrokuje hiperprodukciju melanina;

> Proizvodnja: andrografolid + azelaična kiselina ograničavaju proizvodnju melanina;

> Eliminacija: Epidermactiv potiče obnavljanje stanica eliminacijom stanica punih melaninom.


Tehnologija LumiReveal Technology dopunjena je koktelom vitamina nužnih za kožu: vitamin C, E i PP koji štite i ojačavaju zaštitni sloj kože.


Zahvaljujući visokoj koncentraciji AHA/BHA (glikolna i salicilna kiselina), Pigmentbio C-Concentrate djeluje nježno, poput pilinga koji ne oštećuje kožu i ne isušuje ju zahvaljujući svom osmosatnom hidratacijskom djelovanju.

Lice
Vrat

Kao monoterapija, Pigmentbio C-Concentrate se koristi poput lijeka od 1 do 3 mjeseca.

  • Korak 1 Za prvu upotrebu, čvrsto pritisnite poklopac s oba palca dok se spremnik potpuno ne aktivira za oslobađanje vitamin C. Odvijte bijeli poklopac i provjerite je li sav prah vitamina C ispušten. Stavite kapaljku i protresite 10 sekundi kako biste promiješali vitamin C.
  • Korak 2 Svaku večer nanesite pet kapi na lice i vrat nakon čišćenja s Pigmentbio H2O ili Pigmentbio Foaming Cream. Može se primjenjivati samo ili navečer prije Pigmentbio Night Renewer.
  • Korak 3 Za održavanje dobrih rezultata cijelu godinu, svaka tri mjeseca ponovite tretman u trajanju od jednog mjeseca.

Pigmentbio C-Concentrate može se koristiti kao zamjena dermatološkim tretmanima (poput Kligmanove formule ili Hidrokinon), tijekom tri mjeseca do početka sljedećeg dermatološkog tretmana.

  • Korak 1 Za prvu upotrebu, čvrsto pritisnite poklopac s oba palca dok se spremnik potpuno ne aktivira za oslobađanje vitamin C. Odvijte bijeli poklopac i provjerite je li sav prah vitamina C ispušten. Stavite kapaljku i protresite 10 sekundi kako biste promiješali vitamin C.
  • Korak 2 Svaku večer nanesite pet kapi na lice i vrat nakon čišćenja s Pigmentbio H2O ili Pigmentbio Foaming Cream. Može se primjenjivati samo ili navečer prije Pigmentbio Night Renewer.

Izbjegavajte područje oko očiju. Slijedite upute za upotrebu. Može se osjetiti peckanje povezano s mehanizmom djelovanja, ali bi ono brzo trebalo prestati. Ako iritacija ne nestane, prestanite s upotrebom proizvoda i savjetujte se s liječnikom.

Eko-dizajn naših proizvoda: Svakodnevno radimo na poboljšanju naših proizvoda kako bismo umanjili njihov utjecaj na okoliš. Većina naših proizvoda izrađeni su od 100% plastike koja se može reciklirati. Sve naše kutijice mogu se 100% reciklirati i izrađene su od papira iz održivo upravljanih šuma. Upute za odvajanje ambalaže: Pogledajte lokalne upute za odvajanje otpada kako biste pravilno reciklirali svoj proizvod.

Bilo zbog sunca (sunčeve pjege), dobi (staračke pjege), trudnoće (melasma), ožiljaka (postupalna hiperpigmentacija) ili trenja, ožiljci i pjege na našoj kožu odražavaju naš život. Uzrok tih hiperpigmentacija: prekomjerna hiperprodukcija melanina koji potamnjuje kožu.


Za uklanjanje takvih pigmentiranih oštećenja i vraćanje ujednačenog, sjajnog tena potrebno je vrijeme i upornost.

Ispitano pod dermatološkom kontrolom

Smanjuje tamne mrlje

Veličina tamnih mrlja: -41%*


Vraća originalni sjaj tena

Sjaj kože: +87%*


Izglađuje teksturu kože

Ujednačenost tena: +85%*

Pogledajte izvore

Ovaj proizvod formuliran je prema ekobiološkom pristupu laboratorija NAOS kako bi se brinuo o Vama. U središtu ovog proizvoda:

Melanin je prirodni pigment koji koži daje boju. Nepravilno i prekomjerno stvaranje melanina zaslužno je za tamne mrlje i neujednačen ten. Ova tehnologija regulira stvaranje melanina i optimizira obnavljanje stanice kako bi se uklonio višak melanina.

Pogledajte popis sastojaka

Tip kože
Godine

5/5

3 Recenzije
0 Recenzije
0 Recenzije
0 Recenzije
0 Recenzije
Poništi filtar
5/ 5
Ovaj proizvod mi je prijeko potreban
Ovaj proizvod mi je čudo jer su mi se smanjile fleke na licu
Helpful ?
0
5/ 5
Pigmentbio C Concetrate
Oduševljena sam ambalažom te je upotreba jako praktična i higijenska. Tekstura i gustoća savršena. Može se dogoditi malo peckanja ako imate prištiće ali prolazi u roku od 2 sek. Moja koža ga jako dobro podnosi s time da je mješovita ali i osjetljiva. Preporučam. Cijena je super.
Helpful ?
0
5/ 5
Bioderma pigmentbio
Koristim ga nekih mj dana. Ima vrlo brzo djelovanje. Gustoća jako fina.Bez nekog jakog mirisa. Malo pecka kad se nanese na lice, bar tamo gdje imam pokoji prištić ali brzo prestane. Koža je nakon toga jako mekano lice. Koža se sjaji i mekana je dan nakon.Jako sam zadovoljna i preporučila bi svakome ko ima problema sa hiperpigmentacijom.
Helpful ?
0