Photoderm SPOT-AGE SPF 50+

Zaštita od sunca s pojačanim antioksidansima. Smanjuje tamne mrlje i bore.

Specifična zaštita od sunca

Nakon dermatoloških tretmana Sunčeve mrlje, tamne mrlje, fotostarenje

SUN ACTIVE DEFENSE PATENT

Za koga?

Odrasli

Koji su sastojci?

Pogledajte sastav
Propisano od dermatologa

Učinkovitost klinički dokazana

Smanjuje znakove fotostarenja: -13,4% bora*

 • Pruža vrlo visoku zaštitu širokog spektra [UVA/UVB, visokoenergetska vidljiva svjetlost, infracrveno i zagađenje]
 • SUN ACTIVE DEFENSE: visokotehnološka zaštita od sunca, ojačana protiv UVA zraka
 • 8 sati hidratacije
 • Lagana tekstura
 • Protiv tamnih mrlja: Djeluje posvjetljujuće, povećava homogenost kože zahvaljujući vitaminu C. Pomaže u sprječavanju pojave novih tamnih mrlja. Antioksidativna zaštita.
 • Smanjuje znakove fotostarenja:
 • 13,4% dubine bora
 • +15% čvrstoća kože
 • + 20,3% elastičnost kože

Ne ljepljivo - Bez masnog osjećaja - Izvrsna podloga za make up - Vrlo dobra podnošljivost na koži i očima - Nekomedogeno - Otporan na vodu, toplinu i visoku vlažnost

Pogledajte izvore

Svi proizvodi BIODERMA formulirani su prema principu ekobiologije koja je u središtu NAOS pristupa, za poštovanje ekosustava kože i dugoročno očuvanje njenog zdravlja.

Solarni lentigo ili "staračke pjege" i prekomjerno izlaganje suncu povezuju se s dubljim oštećenjima koja se na površini izražavaju pojavom pigmentnih mrlja. Stoga je važno djelovati posebno na uključene biološke mehanizme.


Photoderm SPOT-AGE SPF50+ je stoga razvijen oko specifične povezanosti tri komplementarna biološka aktivna sastojka, koje su prepoznali dermatolozi, djelujući na antioksidativnu obranu, regulaciju pigmentacije i regeneraciju kože:

Vitamin C - Vitamin E - Centella asiatica
- Vitamin E i vitamin C, u svom biološki aktivnom obliku zvanom L-askorbinska kiselina, vrlo su stabilni. Pružaju komplementarnu antioksidativnu zaštitu od učinaka širokog spektra. Oni također pomažu u sprječavanju pojave novih tamnih mrlja
- Vitamin E se uvodi u svom najprirodnijem i najaktivnijem obliku, alfa-tokoferolu. Blokira radikalne reakcije čime se štite stanične membrane i ograničavaju učinci foto-starenja kože zbog oksidativnog stresa i onečišćenja.
- Centella asiatica sprječava oštećenje dermisa i regenerira kožu

Zaštita širokog spektra (UV - Vidljivo svjetlo - Infracrveno)
- Tehnologija SUN ACTIVE DEFENSE, umjesto da preopterećuje kožu filterima, jača sposobnosti samoobrane kože kako bi kompenzirala biološke utjecaje UVA zraka. Njegova kombinacija solarnih filtara i biološke zaštite pružaju zaštitu pojačanu od UVA zraka, vidljive svjetlosti, infracrvenih zraka i onečišćenja kako bi se spriječilo i promicalo smanjenje vidljivih znakova fotostarenja (tamne mrlje, bore, gubitak čvrstoće).

Pravi dermatološki proizvod za zaštitu od sunca, ova fluidna i lagana formula potiče svakodnevnu upotrebu.

Lice
Vrat

Nanesite svakodnevno kako biste spriječili tamne mrlje i fotostarenje. Može se koristiti samostalno ili nakon hidratantne kreme.

 • Korak 1 Nanesite ravnomjerno i obilno dnevno na lice i vrat prije izlaganja suncu (mala količina proizvoda snižava razinu zaštite od sunca).
 • Korak 2 Ponovno nanesite nakon znojenja, plivanja ili brisanja ručnikom kako biste zadržali zaštitu.

Izbjegavajte kontakt s tkaninama. Za odrasle. Nanesite na zdravu kožu. Prekomjerno izlaganje suncu može oštetiti zdravlje čak i uz zaštitu od sunca.

Eko-dizajn naših proizvoda: Svakodnevno radimo na poboljšanju naših proizvoda kako bismo umanjili njihov utjecaj na okoliš. Većina naših proizvoda izrađeni su od 100% plastike koja se može reciklirati. Sve naše kutijice mogu se 100% reciklirati i izrađene su od papira iz održivo upravljanih šuma. Upute za odvajanje ambalaže: Pogledajte lokalne upute za odvajanje otpada kako biste pravilno reciklirali svoj proizvod.

Fotostarenje kože ili heliodermija rezultira hiperpigmentiranim mrljama koje se nazivaju lentigos, borama i gubitkom elastičnosti kože.

Rezultati dokazani kliničkim studijama

Pruža zaštitu širokog spektra

Vrlo visoka UVA/UVB, HEVL, IR zaštita i zaštita od onečišćenja


Lagana tekstura

Ugodna tekstura kod 100% ispitanika (2)

Nevidljivi završetak kod 99% ispitanika (2)

Neljepljivo kod 96% ispitanika (2)


Moisturizing

8h hydration (3)

Pogledajte izvore

Smanjuje znakove fotostarenja

-13,4% Bore (1)

+15% Čvrstoća kože (1)

+20,3% Elastičnost kože (1)


Protiv tamnih mrlja

Pomaže spriječiti i smanjiti pojavu mrlja kod 98% ispitanika (2)


Čuva zdravlje kože

+24% Zaštita imunološke obrane kože (4)

+26% Zaštita od oksidativnog stresa (4)

Pogledajte izvore

Ovaj proizvod formuliran je prema ekobiološkom pristupu laboratorija NAOS kako bi se brinuo o Vama. U središtu ovog proizvoda:

SUN ACTIVE DEFENSE PATENT : high-technology sun protection, reinforced against UVA rays. An association of UV filters and a biological protection that improves the self defense capacity of the skin to help maintain long-lasting care of its health in the sun.

Pogledajte popis sastojaka

Tip kože
Godine

0/5

0 Recenzije
0 Recenzije
0 Recenzije
0 Recenzije
0 Recenzije
Poništi filtar
Nema recenzija za ovaj proizvod. Budite prvi koji će dati svoje mišljenje!