Photoderm COVER Touch MINERAL SPF50+ tamna nijansa

Velika moć prekrivanja i prozračna mineralna zaštita od sunca.

Zaštita od sunca

Kombinirana do masna koža Koža sklona aknama Alergije na kemijske filtere

SUN ACTIVE DEFENSE

Za koga?

Odrasli, Teenageri

Koji su sastojci?

Pogledajte sastav
Propisano od dermatologa

Dokazana učinkovitost

8 sati bez masnog sjaja

  • Pruža vrlo visoku UVA/UVB zaštitu sa 100% mineralnim filterima i zaštitu od vidljivog svjetla zahvaljujući željeznim oksidima
  • SUN ACTIVE DEFENSE: visokotehnološka zaštita od sunca, ojačana protiv UVA zraka
  • Poboljšava kvalitetu sebuma i ograničava pojavu novih nepravilnosti zahvaljujući patentiranom Fluidactiv™ kompleksu u kombinaciji s glikolnom i salicilnom kiselinom
  • Uljepšava kožu s 8 sati visokog prekrivanja
  • Pogodno za mješovitu do masnu kožu pružajući 8-satnu kontrolu masnog sjaja i puštajući kožu da diše

Bez mirisa - Vrlo dobra podnošljivost na koži i očima - Ne izaziva akne - Bez ulja - Otporan na vodu, toplinu, visoku vlažnost

Pogledajte izvore

Svi proizvodi BIODERMA formulirani su prema principu ekobiologije koja je u središtu NAOS pristupa, za poštovanje ekosustava kože i dugoročno očuvanje njenog zdravlja.

Na mješovitoj do masnoj koži i koži sklonoj aknama mogu se pojavljivati ružne lezije kao što su miteseri, prištići ili akne. Tijekom izlaganja suncu ovi se kožni poremećaji pogoršavaju. Miteseri se potamnjuju, pore su vidljivije, a akne se vraćaju u punom zamahu. Photoderm COVER Touch SPF50+ je formuliran za MJEŠOVITU I MASNU KOŽU, te sadrži samo osnovne sastojke za:

1- Štiti od UVB i UVA zraka i vidljive svjetlosti sa 100% mineralnim filterima. Umjesto da preopterećuje kožu filterima, BIODERMA SUN ACTIVE DEFENSE jača sposobnost samoobrane kože od bioloških utjecaja UVA zraka. Visokotehnološka zaštita od sunca sadrži kombinaciju UV filtere i patentiranu biološku zaštitu koja poboljšava sposobnost obrane kože kako bi pomogla u održavanju dugotrajne njege zdravlja na suncu.


2- Uljepšava kožu: korigira, ujednačava ten i savršeno prekriva prištiće i akne zahvaljujući visokoj koncentraciji mineralnih pigmenata. Ova visoko pokrivna moć također sprječava pojavu novih tamnih mrlja koje može izazvati vidljivo svjetlo.

3- Pogodno za mješovitu do masnu kožu, smanjujući rizik od nastanka akni zahvaljujući Fluidactiv™ patentu, te matirajući kožu tijekom 8 sati. Pore nisu začepljene, a akne se smanjuju iz dana u dan.

Lice
Vrat

Za svakodnevnu upotrebu nakon nanošenja hidratantne kreme.

  • Korak 1 Za besprijekoran ten s mat učinkom, bez efekta maske, razmažite proizvod po koži od sredine lica prema van.
  • Korak 2 Možete koristiti blender ili kist za nanošenje make upa.
  • Korak 3 Ravnomjerno i obilno nanesite na lice i vrat (mala količina proizvoda snižava razinu zaštite od sunca).
  • Korak 4 Ponovno nanesite nakon znojenja, plivanja ili brisanja ručnikom kako biste zadržali zaštitu.

Izbjegavajte kontakt s tkaninama. Za odrasle. Nanesite na zdravu kožu. Prekomjerno izlaganje suncu može oštetiti zdravlje čak i uz zaštitu od sunca.

Eko-dizajn naših proizvoda: Svakodnevno radimo na poboljšanju naših proizvoda kako bismo umanjili njihov utjecaj na okoliš. Većina naših proizvoda izrađeni su od 100% plastike koja se može reciklirati. Sve naše kutijice mogu se 100% reciklirati i izrađene su od papira iz održivo upravljanih šuma. Upute za odvajanje ambalaže: Pogledajte lokalne upute za odvajanje otpada kako biste pravilno reciklirali svoj proizvod.

Na mješovitoj do masnoj koži i koži sklonoj aknama mogu se pojavljivati ružne lezije kao što su miteseri, prištići ili akne. One su uznemirujuće za potrošače i mogu utjecati na njihovu kvalitetu života. Tijekom izlaganja suncu ovi se kožni poremećaji pogoršavaju. Miteseri se potamnjuju, pore su vidljivije, a akne se vraćaju u punom zamahu.

Potrošači s takvim problemima traže teksture visoke pokrivenosti kako bi prikrile svoje nedostatke. Okreću se puderima koji sadrže visoke koncentracije silikona (za koje se zna da su okluzivni) i ne odgovaraju njihovom stanju kože, te ne koriste redovito proizvode za zaštitu od sunca, iako su nužni za ograničavanje pogoršanja njihovih stanja.

Rezultati dokazani kliničkim studijama

Velika moć prekrivanja

Savršeno prekriva nepravilnosti kod 90% ispitanika (1)


Poboljšava i ujednačava ten

Korigira kožu cijeli dan kod 81% ispitanika (1)

Ujedinjuje kožu tijekom cijelog dana kod 87% ispitanika (1)


Matira 

Trenutno matira kožu kod 94% ispitanika i to tijekom 8 sati (1)


Omogućuje koži da diše

+10.3% transepidermalnog gubitka vode nakon jedne primjene proizvoda (3)

Pogledajte izvore

Kontrola masnoće

Koža je matirana, a sjaj kontroliran 8 sati (1)

-22.6% lučenje sebuma nakon 28 dana korištenja (2)


Čuva zdravlje kože

+24% Zaštita imunološke obrane kože (4)

+26% Zaštita od oksidativnog stresa (4)

Pogledajte izvore

Ovaj proizvod formuliran je prema ekobiološkom pristupu laboratorija NAOS kako bi se brinuo o Vama. U središtu ovog proizvoda:

SUN ACTIVE DEFENSE : visokotehnološka zaštita od sunca, ojačana protiv UVA zraka. Kombinacija UV filtera i patentirane biološke zaštite koja poboljšava sposobnost samoobrane kože kako bi pomogla u održavanju dugotrajne njege zdravlja na suncu.

Promjene fluidnosti sebuma mogu biti odgovorne za nepravilnosti na koži. Ovaj se patentirani kompleksni spoj bori protiv zgušnjavanja sebuma, kako bi se spriječilo začepljivanje pora i smanjio rizik od pojave nepravilnosti.

Pogledajte popis sastojaka

Tip kože
Godine

0/5

0 Recenzije
0 Recenzije
0 Recenzije
0 Recenzije
0 Recenzije
Poništi filtar
Nema recenzija za ovaj proizvod. Budite prvi koji će dati svoje mišljenje!