Cicabio Crème

Krema koja obnavlja i umiruje.

Povremena ciljana njega

Iritirana oštećena koža

Antalgicine™ technology

Za koga?

Za cijelu obitelj (osim nedonoščadi)

Koji su sastojci?

Pogledajte sastav
Propisano od dermatologa

Dokazana učinkovitost

Umirena koža: 95 %.*

 • Obnavlja epidermu
 • Olakšava osjećaj neugode i smanjuje nagon za češanjem
 • Hidratizira
 • Čisti
 • Stvara prozračni sloj za optimalnu zaštitu kože i osjećaj ugode
 • Vrlo dobra podnošljivost - Nekomedogeno - Tekstura s "učinkom oblaganja" - Bez mirisa
 • Boja proizvoda nastaje zbog aktivnih sastojaka
 • Pogledajte izvore

  Svi proizvodi BIODERMA formulirani su prema principu ekobiologije koja je u središtu NAOS pristupa, za poštovanje ekosustava kože i dugoročno očuvanje njenog zdravlja.

  - Antibakterijski sastojci (bakar-cink) čiste epidermu.
  - Aktivni sastojak, ANTALGICINE™, brzo smanjuje osjećaj neugode i nagon za češanjem*.
  - Njezina tekstura s "učinkom oblaganja", u kombinaciji s hijaluronskom kiselinom i hidratantnim aktivnim sastojcima, stvara prozračan sloj za izvrsnu zaštitu kože i optimalnu ugodu.
  (*) BIODERMA aktivni sastojak.

  Tijelo
  Lice
  Usne
  Vanjska intimna područja
  Bioderma proizvod korak po korak
  Bioderma proizvod korak po korak

  Jednom ili dvaput dnevno dok Vam se koža u potpunosti ne obnovi.

  • Korak 1 Očistite kožu i dobro osušite.
  • Korak 2 Nanesite na nadraženo područje.

  Izbjegavajte područje oko očiju. Ako koža vlaži ili iritacija ne nestaje, potražite savjet liječnika specijalista. Nanositi na usne tek od dobi od 6 mjeseci. Nanosite samo na vanjske membrane kod odraslih ljudi. Koristite Cicabio Pommade za pelensko područje kod novorođenčadi i male djece.

  Eko-dizajn naših proizvoda: Svakodnevno radimo na poboljšanju naših proizvoda kako bismo umanjili njihov utjecaj na okoliš. Većina naših proizvoda izrađeni su od 100% plastike koja se može reciklirati. Sve naše kutijice mogu se 100% reciklirati i izrađene su od papira iz održivo upravljanih šuma. Upute za odvajanje ambalaže: Pogledajte lokalne upute za odvajanje otpada kako biste pravilno reciklirali svoj proizvod.

  Manja/površinska oštećenja kože i stanja suhe kože su plitka te ih karakterizira promjena funkcije zaštitnog sloja. Važno je održati kožu hidratiziranom kako bi se stvorili povoljni uvjeti za optimalno zacjeljivanje.

  Ispitano pod dermatološkom kontrolom

  Obnavlja epidermu
  Koža je obnovljena: 80 % (1)
  Kod površinskih ogrebotina, primjena prozvoda tijekom 8 dana omogućuje postepenu obnovu kože (mjereći transepidermalni gubitak vode) (2)

  Smanjuje osjećaj neugode
  Umirena koža: 95 % (1)
  Osjećaj veće ugode: 90 % (1)

  Pogledajte izvore
  Dokaz o učinkovitosti Bioderma proizvoda

  Ovaj proizvod formuliran je prema ekobiološkom pristupu laboratorija NAOS kako bi se brinuo o Vama. U središtu ovog proizvoda:

  Osjećaj nelagode, kao i češanje, može poremetiti prirodni postupak obnavljanja kože. Ta tehnologija pomaže u regulaciji reaktivnosti kože.

  Vanjski stres može kožu učiniti reaktivnom i osjetljivom. Ovaj patentirani kompleksni spoj povećava prag tolerancije kože, bez obzira na tip kože, kako bi se povećala njezina otpornost.

  Pogledajte popis sastojaka

  Tip kože
  Godine

  5/5

  5 Recenzije
  0 Recenzije
  0 Recenzije
  0 Recenzije
  0 Recenzije
  Poništi filtar
  5/ 5
  Spas u zadnji čas!
  Prvi put sam ju naručila početkom prošle godine (2021.) kad mi je lice bilo u stvarno velikim problemima i trebala sam nešto što će umiriti kožu. Tako sam čula za Cicabio kremu i odmah ju naručila. Nisam pogriješila niti trenutka, krema je jednostavno lagana što je za moju masnu kožu sklonu aknama super, razmazuje se te nije kao ostale cica kremica jer ju mogu koristiti i u dnevnoj rutini bez da ću imati strah od začepljenja kože. Preporuka svima da ju imaju uvijek u rezervi i spremnu za korištenje jer spašava situaciju dosta brzo! 💜
  Helpful ?
  0
  5/ 5
  Kremica koji svaki dom treba imati
  Ovaj proizvod sam imala priliku isprobati kao tester koji mi je divna dama iz ljekarne dala na promociji Bioderma proizvoda. Imam osjetljivu, mješovitu kožu i pomogla mi je ublažiti svako crvenilo, suhi dio kože, ranice na licu i tijelu brže zarastaju doslovce preko noći. Ja sam oduševljena i svakako ću kupiti full size proizvod jer sam potrošila tester. Stvarno proizvod koji voli imati u svojem domu za sve moguće situacije, od ranica, iritacija, crvenilo i slično.
  Helpful ?
  0
  5/ 5
  Omiljena krema za oporavak kože
  Jako volim ovu kremu jer nije teška i masna, a opet je dovoljno hranjiva i pomaže mojoj koži da se što prije umiri i oporavi. Neizostavni dio rutine
  Helpful ?
  0