Cicabio Arnica+

Njega koja brzo smanjuje osjećaj neugode.

Povremena ciljana njega

Oslabljena koža

Antalgicine™ technology

Za koga?

Za cijelu obitelj (osim nedonoščadi)

Koji su sastojci?

Pogledajte sastav
Za cijelu obitelj

Dokazana učinkovitost

Smanjenje osjećaja neugode i zategnutosti: 71 %.*

 • Brzo smanjuje osjećaj neugode.
 • Dobra podnošljivost - Kremasta tekstura - Nekomedogeno - Brza i jednostavna primjena - Bez mirisa
  Pogledajte izvore

  Svi proizvodi BIODERMA formulirani su prema principu ekobiologije koja je u središtu NAOS pristupa, za poštovanje ekosustava kože i dugoročno očuvanje njenog zdravlja.

  Cicabio Arnica+ je tretman osmišljen da smanji osjećaj neugode na koži. Njegova formula sadrži ekstrakt arnike, ANTALGICINE™, apigenin i cink.

  Lice
  Tijelo
  Bioderma proizvod korak po korak
  Bioderma proizvod korak po korak

  Nanesite što je prije moguće laganim masiranjem oslabljenog područja. Ponovite nanošenje jednom ili dvaput dnevno dok se ne upije do kraja.

  Ne primjenjivati kod osoba osjetljivih na arniku, blizu očiju ili na sluznice, otvorene rane ili oštećenu kožu. Trudnice: potražite savjet liječnika. Držite dalje od dohvata djece.

  Eko-dizajn naših proizvoda: Svakodnevno radimo na poboljšanju naših proizvoda kako bismo umanjili njihov utjecaj na okoliš. Većina naših proizvoda izrađeni su od 100% plastike koja se može reciklirati. Sve naše kutijice mogu se 100% reciklirati i izrađene su od papira iz održivo upravljanih šuma. Upute za odvajanje ambalaže: Pogledajte lokalne upute za odvajanje otpada kako biste pravilno reciklirali svoj proizvod.

  Oticanje, promjena boje kože.

  Ispitano pod dermatološkom kontrolom

  Brzo smanjuje osjećaj neugode
  Smanjenje osjećaja neugode i zatezanja: 71 % (1)

  Pogledajte izvore
  Dokaz o učinkovitosti Bioderma proizvoda

  Ovaj proizvod formuliran je prema ekobiološkom pristupu laboratorija NAOS kako bi se brinuo o Vama. U središtu ovog proizvoda:

  Osjećaj nelagode, kao i češanje, može poremetiti prirodni postupak obnavljanja kože. Ta tehnologija pomaže u regulaciji reaktivnosti kože.

  Vanjski stres može kožu učiniti reaktivnom i osjetljivom. Ovaj patentirani kompleksni spoj povećava prag tolerancije kože, bez obzira na tip kože, kako bi se povećala njezina otpornost.

  Pogledajte popis sastojaka

  Tip kože
  Godine

  5/5

  4 Recenzije
  0 Recenzije
  0 Recenzije
  0 Recenzije
  0 Recenzije
  Poništi filtar
  5/ 5
  Savršena
  Odlično hidratizira i umiruje kožu. Svako oštećenje na koži ona odlično obnavlja, pogotovo hematome na koži . Odlična za cijelu obitelj te bi voljela da bioderma napravi veće pakiranje jer se ova tubica brzo potroši.
  Helpful ?
  0
  5/ 5
  Odlican proizvod
  Proizvod je zaista odlican, inace imam suhu kozu te mi je krema izuzetno smanjila neugodnost, i obnovila kozu. Sve preporuke.
  Helpful ?
  0
  5/ 5
  Spas za ostecenu kozu
  Kremu sam koristila kao nocnu, svaku vecer, spasila mi je suhu kozu sklonu nepravilnostima.
  Helpful ?
  0