Allez au contenu Allez à la navigation

Laboratorij

Citat osnivača Bioderme
 • Biodermina filozofija

  Od 1970-ih godina pa sve do danas, BIODERMA ima jedinstveni stručni pristup u pozicioniranju biologije u službu dermatologije. Ovaj originalni znanstveni pristup zasniva se prvenstveno na poznavanju kože i njenih bioloških mehanizama. Na taj način nastaju proizvodi direktno inspirirani biologijom kože.

  Saznajte više
 • Povijest BIODERMA : Inovacije, istraživanje

  Povijest laboratorija,
  vizionarstvo i velikodušnost

  Laboratorij BIODERMA je oduvijek postupao u skladu sa svojim uvjerenjima, pratio je svoju intuiciju i branio svoj duh neovisnosti. Tvrtka je zadržala istu iskrenu strast za razumijevanjem biologije kože te jednaku želju za inovacijama i sudjelovanjem u dermatološkim otkrićima, daleko od konvencionalnosti, unaprijed stvorenih pojmova i utvrđenih dogmi.

  Saznajte više
 • BIODERMA Inovacije i istraživanja - Biologija, dermatologija i patenti

  Inovacije i istraživanja

  U fokusu Laboratorija BIODERMA, Centar za istraživanje i razvoj ulaže veliki napor kako bi kontinuirano ostao na čelu znanstvenih spoznaja u biologiji i dermatologiji. Nakon dugogodišnjeg rada uz vrhunske međunarodne medicinske stručnjake, BIODERMA je postala jedan od ključnih aktera i ima jednu od vodećih uloga u implementaciji revolucionarnih otkrića u problematici kožnih bolesti. U svakoj fazi razvoja novih proizvoda BIODERMA surađuje s istraživačima i liječnicima.

  Saznajte više
 • Karta svijeta

  BIODERMA diljem svijeta

  Na svim kontinentima, BIODERMA ostaje vjerna istoj filozofiji; poštivanju biologije kože i poticanju obnavljanja njenih prirodnih mehanizama. Proizvodi su dostupni u više od 90 zemalja svijeta.

  Saznajte više
 • BIODERMA - posao - zapošljavanje i prijava

  Biodermini timovi

  BIODERMA preferira ljude koji su sposobni misliti „izvan zadanih čvrstih okvira”, što je logično budući da je neovisno razmišljanje jedna od temeljnih vrijednosti koju BIODERMA njeguje. BIODERMA smatra da smjelost i originalnost moraju ići ruku pod ruku s vrhunskim stručnim znanjima. Više nego bilo tko drugi, BIODERMINI timovi dijele te iste ljudske vrijednosti i etiku koji predstavljaju glavnu snagu tvrtke.

  Saznajte više