Allez au contenu Allez à la navigation

BIODERMA - posao - zapošljavanje i prijava

Biodermini timovi

BIODERMA preferira ljude koji su sposobni misliti  „izvan zadanih čvrstih okvira”, što je logično budući da je neovisno razmišljanje jedna od temeljnih vrijednosti koju BIODERMA njeguje. BIODERMA smatra da smjelost i originalnost moraju ići ruku pod ruku s vrhunskim stručnim znanjima. Više nego bilo tko drugi, BIODERMINI timovi dijele te iste ljudske vrijednosti i etiku koji predstavljaju glavnu snagu tvrtke.

 • BIODERMINI timovi

  BIODERMA ima otprilike 1000 zaposlenika u 70 zemalja, od kojih je 250 u Francuskoj. Prosječna dob je 35 godina i laboratorij nudi ogromne mogućnosti rasta s mnogo poveznica između središnjice i terena te Francuske i drugih zemalja. Strastvena i uzbudljiva, BIODERMA je tvrtka koja njeguje poduzetnički duh.

   
 • Naš posao

  Primarno, to je slušanje zahtjeva dermatologa, znanstvenih istraživača iz cijelog svijeta, farmaceuta i pacijenata koji pate od različitih stanja kože. Zatim, proučavanje bioloških procesa specifičnih za ljudsku kožu, analiza bioloških reakcija kože i razumijevanje uzroka problema. Nakon toga, bitan je pronalazak učinkovitih rješenja za liječenje raznih stanja kože, s naglaskom na poštivanje prirodne biologije kože. U konačnici, dermatolozi su ti koji potvrđuju i odobravaju djelovanje i kvalitetu naših proizvoda, prije nego što oni postanu dostupni na tržištu.

  To su sve zadaci odjela proizvodnje, logistike, marketinga i komunikacije te svih timova koji podržavaju inovacije i osiguravaju njihov uspjeh.

 • Bioderma i karijera

  BIODERMA je uvijek u potrazi za talentiranim pojedincima! Zapošljavamo osobe snažne osobnosti i jednim zajedničkim stavom; spremni su biti svakodnevno posvećeni brendu, uložiti u njegovu povijest te istovremeno postati dio uzbudljive, ali zahtjevne avanture.

  BIODERMA zaposlenici stoje uz brend zahvaljujući našoj zajedničkoj strasti. Ukoliko želite saznati više o mogućnostima koje nudimo, kontaktirajte nas!

  Prijavite se
Vrh stranice